Descobrint Girona és una aplicació mòbil gratuïta que permet descobrir el patrimoni de la ciutat de Girona a través de sis itineraris culturals de temàtica diversa i per a tota la família. Els itineraris van dirigits als aficionats a la ficció cinematogràfica i als amants de la història, l’arquitectura i l’art urbà.

– Girona de gel i foc: Descobreix el patrimoni i la història que amaguen alguns dels escenaris de la VI temporada de Game of Thrones.

– Girona Plató: Descobreix Girona i la seva història a través d’algunes de les pel·lícules que han fet d’aquesta ciutat part de la seva escena.

– Rafael Masó: Descobreix el treball de Rafael Masó, un dels arquitectes catalans més destacats de principis del segle XX.

– La Força Vella: Descobreix la història de la comunitat jueva a Girona de la mà de l’Elisenda, fent un recorregut per l’antic recinte emmurallat de la ciutat.

– Milestone: Descobreix els murals de gran format creats en el marc del Festival Milestone Project al Barri Vell.

– monar’T: Segueix el rastre de l’art urbà del festival monar’T als barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla.

Al finalitzar un itinerari, podreu gaudir d’un descompte del 50% en l’entrada a escollir entre el Museu del Cinema, Casa Masó, Museu d’Història de Girona i Museu d’Història dels Jueus; i un 10% de descompte en els productes de les respectives botigues.

Iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial.
Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.
Trobaràs més informació a https://www.girona.cat/turisme/cat/cultura_app.php

Itinerari Rafael Masó

Comentaris

  1. Icona del comentari de: U d'a prop de girona. a juliol 06, 2021 | 08:39
    U d'a prop de girona. juliol 06, 2021 | 08:39
    Ja la conec. La Girona grisa i negra, de la postguerra i l'actual, que poca cosa te a veure amb l'altra. Per cert, em vaig indignar tant durant el rodatge del ditxós Joc de Trons, que no he tornat més al barri vell; aixó de tancar-lo a pany i forrellat em semblà intolerable. Fa vuitanta anys i escaig que la conec, així de senzill. No em cal tornar-hi. i, a banda, el barri vell ha esdevingut un parc temàtic. Que el guardin per als turistes

Nou comentari

Comparteix