El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Yolanda Ramos felicita el Nadal en català i disfressada de caganer
  • CA

Yolanda Ramos és una de les actrius i còmiques catalanes més popular. La seva simpatia, la poca vergonya i la manera directa de dir les coses l’han convertit en un personatge imprescindible de la televisió. El seu perfil a Instagram també fa molta gràcia, especialment quan fa publicacions tan curioses com l’última que acaba de fer. En ella, l’humorista felicita el Nadal amb una fotografia que no pot ser més catalana: hi apareix vestida amb camisa d’estil llenyataire, barretina i en una postura en la que simula la figura del caganer amb el cul a l’aire. D’aquesta manera, Yolanda Ramos ha volgut rendir homenatge a la figureta més típica i clàssica de la iconografia del pessebre a Catalunya; un caganer al que no ha dubtat en afegir l’excrement de plàstic que sempre l’acompanya.

Han estat molts els que han omplert la fotografia d’icones que demostren que han rigut molt en veure aquest vídeo, en el que de fons es veu el gat de Yolanda entretenir-se amb les plantes situades al seu darrere. Yolanda aprofita per desitjar el Nadal en castellà, català i -a la seva manera- en anglès. Alguns seguidors s’han fixat en el detall de la filla de l’actriu, que li recorda en veu baixa què ha de dir. Una escena casolana molt divertida que ha convertit Yolanda Ramos en tendència, la que torna a fer riure els seus seguidors alhora que treu pit de les seves arrels. Ara que les festes nadalenques s’apropen, ella opta per abraçar la tradició i felicitar el Nadal als seguidors que aplaudeixen les idees esbojarrades que comparteix a Instagram.

L’actriu Yolanda Ramos felicita el Nadal d’una manera molt original / Instagram

L’actriu també ha estat notícia recentment per les paraules que ha dedicat a la seva companya de professió, Verónica Forqué. La seva mort ha regirat Yolanda: “Als actors moltes vegades ens mata l’eina que ens dona de menjar, l’eina imprescindible amb la que treballem com qualsevol altre obrer, una eina que és la sensibilitat. Aquesta eina com a un pobre obrer sense casc es converteix en dues plaques de ferro que ens cauen a sobre i ens maten. Estimada Verónica, la teva mort ha estat un accident laboral i la teva eina de feina, la teva sensibilitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa