El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violeta espanta els fans amb les seqüeles de l’últim retoc estètic
  • CA

Violeta Mangriñán s’ha sotmès a moltes operacions estètiques, del que no s’amaga. L’exconcursant de Supervivientes sempre ensenya als seus seguidors l’abans i el després dels retocs, el que encanta als més tafaners. Ara bé, no s’esperaven que compartís unes fotografies de les seqüeles que li ha provocat l’última intervenció. 

La tronista de Mujeres y Hombres y Viceversa s’ha volgut treure el forat del pírcing de sobre del llavi i també eliminar dues marques d’acne. Per això s’ha sotmès a una petita intervenció de 20 minuts que no havia de ser massa cosa però que li ha provocat unes ferides més importants del que s’esperava.

Així ho ha explicat en un vídeo a Mtmad en el qual mostra el resultat: “Cada vegada que moc la boca o l’estiro… un drama. Serà una mica complicat. Jo pensava que seria molt més senzill, la veritat. Però no us alarmeu amb com es veu ara, anirà millorant”.

Violeta, amb sequel·les / Mtmad

 Mtmad

Apareixia amb els apòsits totalment ensangonats, el que preocupava els fans: “La cosa ha empitjorat, sí. El problema és que quan parlo, la pell s’estira i la ferida em sagna”. S’ha hagut d’anar fent cures, el que l’ha ajudat a mostrar un resultat millor.

Mtmad

Una transparència que agrada molt als seus fans, però que també els espanta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa