Violeta i Fabio de ‘Supervivientes’, aïllats amb símptomes de coronavirus

Violeta Mangriñán i Fabio es troben aïllats a casa, una quarantena que han començat després de sentir els primers símptomes compatibles amb el coronavirus. La parella va enviar un vídeo a ‘Supervivientes’ per explicar per què no podien acudir al debat: “Creiem que, possiblement, estem contagiats”.

“Des del primer moment que hem notat els símptomes ens hem quedat a casa i no hem fet ús del sistema sanitari perquè entenem que hi ha gent que ho necessita molt més. Hem tingut símptomes lleus com la febre, mal de cap fort, una mica de mal al pit quan respirem, hem perdut l’olfacte i el gust”, expliquen.

Una situació que aprofiten per demanar als seus seguidors que facin cas a les autoritats sanitàries i no surtin de casa: “Cada persona que surt, cada persona que va a fer botellón a casa d’un amic, cada persona que surt cinquanta mil vegades a passejar el gos o al supermercat per fer un passeig, hi ha tres o quatre persones que estan morint. Sento ser així d’exagerada però és la realitat”. 

Violeta i Fabio, aïllats a casa amb símptomes   Instagram

Violeta i Fabio, aïllats a casa amb símptomes /  Instagram

“Som molt afortunats perquè hi ha moltíssima gent que està connectada a un respirador i molta més gent que no pot ni accedir a aquest respirador i es mor”, deixen caure. 

Una malaltia que no els afecta tant perquè són joves i no tenen patologies prèvies, però això no impedeix que hagin preocupat els seus seguidors amb aquest vídeo. Han assegurat que seguiran informant de la seva evolució.

Nou comentari