Victoria Federica, polèmica: segueix viatjant malgrat la prohibició

Victoria Federica torna a la diana mediàtica. La filla de la infanta Elena s’ha saltat el confinament en tres ocasions durant aquests dos mesos, el que ha tornat a fer una vegada més. Quan es va declarar l’Estat d’alarma, la jove va traslladar-se fins a Jaén amb el seu xicot, el DJ Jorge Bárcenas, quan ja no estava permès sortir del municipi. Allà han conviscut totes aquestes setmanes, en una casa amb uns amics en comú. 

Instagram ha permès que tots veiéssim que han cuinat receptes noves, que han fet passejos i excursions, que han tingut nits de jocs de taula i també festes a casa. El problema venia quan els enxampaven anant a comprar tots junts, quan s’ha de fer individualment. I després, quan la propietària d’una perruqueria publicava una foto amb Victoria Federica que demostrava que no estaven respectant la distància social ni portaven mascareta. 

No ha fet cas a cap norma, el que ha provocat que molts la critiquin durament. I és que la Borbó ha donat un molt mal exemple, un membre de la Casa Reial sense cap mena de respecte a les autoritats sanitàries.

Victoria Federica, a Madrid   Instagram

Victoria Federica, a Madrid / Instagram

Doncs bé, avui és també gràcies a Instagram que sabem que Victoria Federica torna a estar a Madrid. Ha tornat a casa, el que implica que ha canviat de província i municipi (que encara no està permès). En aquest cas, podria al·legar que està tornat a la seva casa habitual, encara que això l’obligaria a justificar que el confinament la va enxampar a Jaén i que no va poder tornar per alguna raó. Sigui com sigui, queda clar que la filla de la infanta Elena va a la seva bola i no fa cas a res. 

Nou comentari