Víctor Sandoval revela que va patir abusos sexuals quan tenia cinc anys per part del seu cosí

"Per a mi era un joc, i això em va portar molts problemes", confessa el tertulià televisiu

Després que Sofía Cristo confessés els abusos sexuals que va patir quan tenia 5 anys, ara ha estat Víctor Sandoval qui ha fet una revelació molt semblant. “El meu cosí va abusar de mi”, ha relatat en declaracions al programa ‘Sálvame’, on treballa com a tertulià. El col·laborador ha explicat que per a ell, en aquell moment, “no era un abús, era un joc i jo així ho vaig explicar”.

Els seus pares es van assabentar del que estava passant quan Víctor li va proposar a un altre cosí jugar al mateix. “Quan li dic treu-te l’ocellet és quan ell marxa corrent cap a la meva tia i li diu el que passa i li ho explica a la meva mare”, ha recordat Víctor Sandoval. Ell no li havia dit a ningú abans perquè el seu cosí, de 14 anys, li deia “no diguis a ningú a què juguem”.

“Això va ser als anys 70. El problema que em va portar és que jo el vaig voler imitar amb els meus companys d’escola perquè per a mi era un joc, i això em va portar molts problemes”, ha reconegut. I, alhora, ha avisat: “Jo no vull dir res més, perquè és la meva família, però aquestes persones acostumem a repetir aquests fets”.

Sofía Cristo plora en reconèixer que ha patit abusos - Telecinco
Sofía Cristo plora en reconèixer que ha patit abusos – Telecinco

Per la seva banda, Sofía Cristo, filla de Bárbara Rey i Ángel Cristo, va explicar al programa ‘Secret Story’ que també va patir abusos sexuals amb cinc anys, un fet que ni tan sols sabia la seva mare. “Un dia, una persona, no puc dir qui ni ho podré dir mai, perdona mare… Amb cinc anys vaig patir abusos sexuals d’aquesta persona. Però no entenia què era això fins que no em vaig relacionar. (…) Mai li he explicat a la meva mare ni al meu germà perquè és una persona molt propera a nosaltres. Mai he volgut explicar-ho”, va confessar.

Nou comentari