El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángeles Blanco se sincera sobre la relació amb Vicente Vallés i les amenaces que reben
  • CA

Vicente Vallés i Ángeles Blanco formen una de les parelles més mediàtiques dels informatius. El madrileny ha estat molt dur amb el govern, amb una opinió contundent que no dubta a manifestar obertament a Antena 3. Ella, mentrestant, manté una posició més neutral a Telecinco. Aquesta setmana, la periodista ha ofert una entrevista a Diez Minutos en la que confessa que no és fàcil acostumar-se als insults que rep el seu marit.

“Una cosa que hem après és a desconnectar de les xarxes perquè hi ha gent que pensa que el que llegeix a les xarxes és la veritat absoluta i no ho és. És un micromón mogut per uns quants i prova d’això és que estan plenes de sense noms i sense cares que es dediquen a amenaçar, i això ho fan servir els partits a conveniència”, reflexiona.

Blanco reconeix, a més a més, que no els hi és fàcil conciliar la vida professional i la personal: “És impossible conciliar perquè ell treballa fins tard i jo treballo els caps de setmana fins a les deu de la nit. L’únic és que entre periodistes ens entenem amb aquests horaris… M’imagino convivint amb una persona que no pertany a aquest món i seria difícil”.

També els costa trobar moments per estar amb el fill: “Ell ja va néixer en aquesta mena de vida, però és maco quan algun dels dos té un cap de setmana de festa o estem de vacances i ens mira i ens diu que som una família de veritat. Ell veu que els seus companys van amb els pares i nosaltres sempre per separat i quan té un dia que està amb els dos, no ens treu la mà de sobre”.

Amb una llarga trajectòria com a periodista, la presentadora reconeix que està una mica obsessionada amb la mort: “Em fa molta por i m’obsessiona des que era petita. Ningú no hauria d’envellir… Això d’anar cremant etapes amb el pas del temps no m’agrada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa