El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Penélope Cruz enlluerna Venècia en una catifa vermella molt clàssica
  • CA

El Festival de Venècia és el millor aparador per presentar les pel·lícules de l’any. El director de cinema Pedro Almodóvar ha tornat a escollir aquesta mostra internacional per promocionar Madres paralelas, l’últim film en el que ha confiat en Penélope Cruz com una de les protagonistes. L’actriu ha estat la gran estrella de la catifa vermella d’aquest dimecres, la més fotografiada i aclamada en les revistes de moda. Per a aquesta ocasió, com és habitual, ha escollit un vestit Chanel impressionant en negre i blanc. De tirant, ajustat a la cintura i amb una faldilla de vol amb gran volum. Les seves obertures permeten veure la faldilla blanca que s’amaga a sota, unes enagües plenes de plomes que donen el toc original al disseny. Llaços a l’altura dels malucs i reminiscències a un estil romàntic que feia temps que no es veia a les catifes vermelles.

Penélope Cruz triomfa a Venècia amb un disseny nou de Chanel / Europa Press
Pedro Almodóvar, amb Penélope Cruz i l’altra protagonista, Milena Smith / Europa Press

L’actriu ha triomfat, però no ho ha fet sola. Mentre que Pedro Almodóvar es decantava per un vestit de tall clàssic en negre a joc amb la camisa, l’altra protagonista de la pel·lícula ha volgut enlluernar al seu costat. Milena Smith ha optat per un disseny de Balmain en negre, de tall recte i amb un joc de mànigues i coll alt en blanc per trencar amb el cromatisme. Molts han aplaudit el seu look, amb els cabells pentinats en efecte wet i joies de Bulgari. També hem vist l’actriu Aitana Sánchez Gijón, que posava a la catifa vermella amb un vestit de paraula d’honor en color blau marí brillant. Un disseny digne de princesa signat per Armani Privé que l’ha fet destacar.

Aitana Sánchez Gijón, en el festival de Venècia / Europa Press

Deixant de banda les actrius de la pel·lícula, també s’han deixat veure per la passarel·la Georgina Rodríguez, Helen Mirren i Adriana Lima. La influencer espanyola coneguda per ser la parella de Cristiano Ronaldo ha escollit un look molt sensual, una granota negra d’escot pronunciat a joc amb una americana del mateix color. El que més destacava en el seu cas, eren les joies de diamants. L’actriu Helen Mirren, per la seva banda, ha arriscat més amb un vestit llarg metal·litzat ajustat a la cintura, amb la bossa i la diadema del mateix color. Una altra de les que més ha cridat l’atenció ha estat la model Adriana Lima, que ha tornat a presumir de sensualitat amb un vestit de tall sirena vermell brillant, molt escotat i amb una obertura a la cintura.

Georgina Rodríguez posa a la catifa vermella / Europa Press
Helen Mirren aposta pel color metal·litzat / Europa Press
Adriana Lima, a la catifa vermella del Festival de Venècia / Europa Press

Aquests són alguns dels looks més comentats de la primera jornada del Festival de Venècia, que promet deixar moltes més imatges a comentar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa