Els Borbons han passat unes setmanes complicades arran de la mort de la infanta Pilar. La germana del rei Joan Carles moria com a conseqüència d’un càncer de còlon, una mala notícia que reunia tota la família. Veure els reis Felip i Letícia al costat de la infanta Cristina durant el funeral va fer córrer rius de tinta, encara que no van ser els únics convidats. 

Les revistes del cor van destacar la presència de Laura Ponte, l’exparella d’un dels fills de la infanta Pilar. La model va voler acomiadar la seva exsogra, el que l’ha tornat a col·locar en el centre de l’atenció mediàtica. Precisament per això, els reporters d’Europa Press l’han interrogat quan l’han vist en una desfilada de la setmana de la moda de Madrid. “Tota l’estima que ha rebut la família en el funeral demostra la quantitat de gent que estimava Pilar de Borbó, perquè ella era tot cor. Era una dona que tenia amor per a tots”, assegura.

Infanta Pilar  Europa Press

Infanta Pilar / Europa Press

També ha parlat sobre la que fos la seva cunyada, Simoneta, la filla de la Infanta que va ingressar a l’hospital per una pneumònia pocs dies després de la mort de la mare: “Com ha d’estar Simoneta? Ha perdut un pilar important en la seva vida. Porta unes setmanes amb molt rebombori, però està plena d’amor de la seva mare. Ja està bé de salut i protegida per tanta gent que l’estima… Està molt bé”.

Ara bé, també li han preguntat per la seva relació amb la infanta Cristina. La germana del rei Felip també ha estat notícia aquesta setmana en saber-se que ha deixat la feina a La Caixa: “Ha canviat de feina com molta gent que ho ha fet en la seva vida. A vegades hi ha etapes que es donen per finalitzades i es comencen altres. Serà una decisió que haurà pensat molt”.

Laura Ponte, en el funeral de la infanta Pilar   Europa Press

Laura Ponte, en el funeral de la infanta Pilar / Europa Press

I d’Iñaki Urdangarin té informació? “Iñaki és un senyor que no és un perill per a la societat. Fa molt que no el veig, només he vist a Cristina, però són persones molt estimades també”. Unes declaracions que segur que la col·loquen en el centre de la diana mediàtica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa