El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge González guanya la final de ‘Tu cara me suena’ en la seva edició més complicada
  • CA

S’han complert els pronòstics i Jorge González s’ha convertit en el guanyador de la vuitena edició de Tu cara me suena. El cantant era el preferit des que comencés aquesta temporada, gràcies a una professionalitat que l’ha ajudat a ser el millor imitador. A la gala final ha interpretat Antonio Orozco: “Els somnis es compleixen. Aquesta victòria és un regal que m’ha fet la vida”, reconeixia el jove abans de donar els 30.000 € que ha guanyat.

Antena 3 també ha triomfat amb la final. Líders indiscutibles de la nit a Espanya, han aconseguit un espectacular 24,5% de share. La pandèmia ha marcat aquests últims programes, per això, ja que el confinament els va forçar a fer una aturada de gairebé vuit mesos perquè els resultava impossible gravar les últimes gales. En total, una edició que ha durat un any sencer i que ha comportat la realització de desenes de PCR.

El presentador del programa, el català Manel Fuentes, ha volgut donar les gràcies als teleespectadors pel seu suport: “Moltes gràcies a tots i totes. La temporada ha estat llarga en un any molt complicat, però estem feliços d’haver-vos acompanyat i entretingut. Ens veiem molt aviat a Tu cara me suena 9! Però ara és el moment de mostrar amor etern a tots i totes els que han fet possible la 8 i sobretot a vosaltres per estar allà. Sabem que ha estat un any difícil i que molta gent ho ha passat malament. El nostre amor és per a ells”.

Àngel Llàcer i Carlos Latre, membres del jurat, també han volgut acomiadar l’edició a Instagram: “Compartir cada gala de Tu cara me suena amb aquest jurat, amb aquests concursants i amb aquest públic, que ens segueix temporada a temporada, ha estat canela en rama! Gràcies a tots i moltes felicitats al guanyador d’aquesta edició!”, deia Àngel. L’humorista, per la seva banda, agraïa la fidelitat de l’audiència: “Gràcies per tanta estima! Gràcies per acompanyar-nos en aquesta gran final i al llarg de tots aquests mesos. Gràcies de tot cor”.

Una edició que acaba amb la promesa d’emetre una nova ben aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa