El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Topacio Fresh: “Em van llançar dos còctels Molotov després de mil amenaces”
  • CA

Topacio Fresh ha estat l’última amfitriona d’aquesta edició de ‘Ven a cenar conmigo’, el que ha permès als teleespectadors veure com és la seva casa i saber una miqueta més sobre la seva vida. El que més cridava l’atenció? Que confessés que quan tenia un any ja sabia que a dins seu tenia una dona, que no se sentia nen. Va parlar de la seva infància, l’amistat amb Alaska i Mario… Però també va treure a la llum un episodi traumàtic que va viure fa uns anys.

En el seu menjador destacava un gran quadre, una versió de ‘La Piedad’ protagonitzada per Alaska i Mario: “És un quadre que m’encanta, però que em va provocar molts problemes”. Per què? Tot hauria començat el mateix dia de la inauguració d’una exposició pictòrica, quan va mostrar el quadre per primer cop. Una obra que no va agradar a tothom, tal com va demostrar un accident que va patir: “Vaig estrenar l’exposició dijous i l’endemà em van atacar amb dos còctels Motolov“.  

Topacio Fresh a 'Ven a cenar conmigo' Cuatro

Topacio Fresh a ‘Ven a cenar conmigo’ / Cuatro

“Em van llançar dos còctels Molotov des d’una de les finestres. Em van llançar dues bombes amb l’objectiu d’incendiar-me la galeria“, exposava davant la incredulitat dels altres concursants. “Es van sentir ofesos per aquesta imatge i em van amenaçar d’incendiar-me la galeria. Em van enviar, només en una setmana, 1.000 cartes amenaçant-me i exigint-me que acabés l’exposició. A vegades l’art pot ofendre molt a segons quins sectors…”.

Una història molt forta que va deixar sense paraules els teleespectadors, que ja demanen més programes protagonitzats per Topacio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa