Tom Brusse revela la conversa que ha tingut amb Sandra Pica: “No hi haurà més futur junts”

"Com estava ingressada no volia molestar-la molt", afirma el francès

Si ‘Supervivientes 2021’ ha tingut una història d’amor i desamor, sens dubte aquesta ha estat la de Tom Brusse i Sandra Pica. La parella, que es va conèixer a ‘La Isla de las Tentaciones 2’, ha fet partícep als espectadors al llarg d’aquests mesos dels alts i baixos de la seva relació. El final ningú se l’esperava, ni tan sols ells. Sandra Pica va visitar a Tom Brusse a Hondures quan tot just ell portava un mes concursant per a dir-li que s’havia adonat que no sentia el mateix que abans.

Tot i això, la convivència entre ells durant aquests dies va fer que Sandra no fos categòrica en el seu missatge a l’hora d’acomiadar-se, per això ell va conservar l’esperança de poder solucionar les coses. Però Sandra va tornar a Espanya i va començar la seva vida de soltera. Així que poc temps després va decidir ser més contundent amb Tom quan ell va guanyar una trucada telefònica amb ella.

Després de la seva expulsió quedant com a cinquè finalista del programa, Tom assegurava en ‘Supervivientes: El debate final’ que encara continua assentant-se. El supervivent diu que segueix ‘en xoc’ amb tot el que havia passat. I és que tot just arribar es va assabentar que Sandra havia tingut alguna cosa amb Julen. En el debat, Jordi González no va poder evitar preguntar-li a Tom si ja havia parlat amb ella. “Com estava ingressada no volia molestar-la molt. Jo en tornar amb tantes informacions de tothom necessitava temps per a mi. Està millor i espero que per ella tot sigui millor“, revelava.

Després, Tom se sincerava: “Estic una mica desubicat. Estic una mica ‘en xoc’ del que ha passat però estic millor. Amb tantes informacions i parlar una mica amb ella, costa. Abans les meves exparelles em deixaven perquè fallava jo. Amb ella he fallat però no m’esperava això. M’havia perdonat. Ella sempre em deia que no em preocupés. Ella tenia més por que jo a oblidar-la. Però al final ella no m’estimava com abans. Jo ara estic millor. Ella m’ha deixat. Vull que sigui feliç però entre ella i jo no hi haurà més futur junts“, va sentenciar.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 27/07/2021 9:35 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari