El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família reial britànica, indignada amb ‘The Crown’: “És irreal i insensible”
  • CA

Netflix va estrenar diumenge la nova temporada de The Crown, la sèrie inspirada en la vida de la reina Elisabet d’Anglaterra i la seva família. La corona britànica protagonitza una nova entrega d’una de les produccions més comentades -i costoses- de la plataforma. A la quarta temporada ens situen entre el 1979 i el 1990, amb la relació entre el príncep Carles i Diana de Gal·les com atractiu principal, així com el mandat de la primera ministra Margaret Tatcher.

El príncep Carles i Diana de Gal·les en un fotograma de la sèrie Netflix

El príncep Carles i Diana de Gal·les en un fotograma de la sèrie / Netflix

Fins ara els Windsor no s’havien pronunciat sobre la sèrie, un silenci que han trencat després d’analitzar la imatge que s’ofereix d’ells en aquesta temporada. Acusen la sèrie de ser una ficció “irreal i insensible“, tal com revela el Daily Mail. Persones properes al príncep Carles denuncien que han explotat vides alienes sense pensar en els sentiments de ningú: “No està bé ni és just, especialment quan moltes de les coses que es representen no s’ajusten a la veritat”.

No ha agradat que mostrin un príncep insensible i egoista, que es casa amb una Diana innocent que pateix la indiferència i les humiliacions del seu marit (que no oculta la infidelitat amb Camilla Parker-Bowles): “No tenen cap intenció d’explicar una història curosament matisada, tot és molt bidimensional. El públic no ha de deixar-se enganyar pensant que aquest és un relat precís del que realment va succeir”.

La reina Elisabet i el duc d'Edimburg, en un fotograma de la sèrie Netflix

La reina Elisabet i el duc d’Edimburg, en un fotograma de la sèrie / Netflix

Per una altra banda, Guillem d’Anglaterra, el duc de Cambridge, també hauria manifestat el seu enuig. De fet, creu que les figures dels pares estan sent “explotades i prestades d’una manera falsa i simplista per guanyar diners”. Consideren que estan dramatitzant els esdeveniments més dolorosos per fer-la més atractiva: “Això és molt insensible perquè el dolor segueix sent intens i no ha passat prou temps”.  

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Es veritat. a novembre 17, 2020 | 21:10
    Es veritat. novembre 17, 2020 | 21:10
    La reina mare no veu ginebra a dojo. És aigua del Carmen. I la Camila no és la dolenta de la peli. Ella es volia casar amb un cavall, i no amb un ruc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa