El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos: “Havia de fer ‘Sálvame’ medicada”
  • CA

Terelu Campos ha trencat definitivament tota relació amb ‘Sálvame‘. La que fos col·laboradora del programa durant pràcticament una dècada abandonava el vaixell en veure com de malament estaven tractant la seva germana. Els companys no van tenir mai problema en criticar la seva família fins i tot davant seu, però és cert que últimament s’estaven passant amb ella. És per això que Terelu va decidir marxar i fitxar pel programa de ‘Viva la vida’, el qual presenta Emma García durant les tardes del cap de setmana.

Durant aquests mesos, ha optat per mantenir-se en silenci i gairebé no ha parlat sobre els seus últims dies a ‘Sálvame’. Ha enviat algun dard enverinat als seus excompanys, sí, però ha estat ara quan ha parlat més obertament.

Ho ha fet en una entrevista a ‘Lecturas’ en la qual es mostra completament devastada. Sense por a explicar la seva veritat, que assegura que és dura: “Havia de fer ‘Sálvame’ medicada“. 

Terelu Campos a la portada de 'Lecturas'

Terelu Campos a la portada de ‘Lecturas’

La filla de María Teresa Campos està molt dolguda amb el programa, ja que considera que li han fet un mal “terrible”. Va abandonar ‘Sálvame’ enmig d’un atac d’ansietat, provocat per les fortes crítiques que estaven dedicant a la seva germana. Ara, set mesos després, denuncia que va haver de suportar coses “inaguantables”.

Afirma que el record de les tardes “dures” a ‘Sálvame’ segueix sent encara massa amarg, però que no oblida: “A ‘Sálvame’ patia ansietat i estrès, hi havia dies que feia el programa medicada. Necessitava pensar en la meva salut física i mental… Després de deu anys, compto amb els dits de les mans -i me’n sobren- les persones d’aquell programa que s’han preocupat per mi”.

Uns companys amb qui tenia una molt bona relació fins que les coses es van començar a tòrcer. Qui més l’ha decebut? Mila Ximénez: “No puc perdonar com va criticar la meva filla. La meva relació amb Mila està trencada i no basta amb demanar perdó. La felicitat me la dona la il·lusió  que té la meva filla amb la seva carrera. Intento mantenir-la el més lluny que pugui de l’univers televisiu pur i dur”.

Terelu Campos i la seva filla Alejandra / Europa Press

Terelu, molt decebuda amb els seus companys i sense ganes de recordar una època molt dura en el programa de la seva vida. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa