El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos: “De què té por Rosa Benito?”
  • CA

Terelu Campos ha escrit un contundent post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ dirigit a Rosa Benito i a Amador Mohedano. “Ningú sap com derivarà la cosa, però Rocío Carrasco ja viu sense por, i això és molt important. Jo també sé el que és viure ja sense por, i això fa que molt poques persones puguin fer-te mal. Només les que tu permets, no les que volen, que poden ser moltes. Espero que ella no deixi que ningú li faci més mal del que ja li han fet durant tants anys”.

I continua escrivint: “Per cert, vaig veure quan li van comunicar a Rosa Benito que Rocío Carrasco començaria a treballar a ‘Sálvame’ i quant cinisme vaig detectar en les seves paraules! Semblava que intuïa que la feina estava en perill”. “De què té por Rosa Benito? Té por que la presència a ‘Sálvame’ de la seva neboda faci perillar la seva feina a ‘Ya es mediodía’?”, es pregunta la filla de María Teresa Campos, que exclama: “Que absurd el seu plantejament!”

Terelu té clar que “tothom té dret a treballar” i que “el súmmum va ser quan va dir que si se la troba li diria “hola”, amb un mig somriure. Em va fascinar quan Jorge li va posar aquestes imatges a Rocío. Si vols cinisme pren dues tasses, Rosa Benito”. Seguidament, es refereix a Amador: “També em vaig trobar amb unes declaracions d’Amador dient que es va posar a tremolar quan va escoltar a Rocío dir que es va intentar treure la vida. Doncs per posar-te a tremolar no ho ha semblat mai, perquè no t’has cregut les seves llàgrimes, el seu dolor, ni res”.

I conclou Terelu: “M’alegraria moltíssim si Amador empatitzés amb la seva neboda i sentís el seu patiment si és realment desconeixedor de tot. Alguna cosa em diu que no serà així. Esperarem a la segona part de la docuserie. Hi ha dies que espero amb ansietat que s’estreni. Rocío, vida meva, només vull la teva felicitat. Si la teva felicitat està ara mateix a ‘Sálvame’, benvingut sigui”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa