Hugo i Ivana, primera parella sorpresa de ‘Supervivientes”

Encara no fa una setmana de l’estrena de ‘Supervivientes 2020‘ i ja hi ha dos concursants embolicats. Es tracta d’Hugo Sierra i Ivana Icardi, que s’han deixat portar per l’atracció que senten: “Em vaig sentir súper bé pescant amb ella ahir i aquesta nit hem parlat bastant. Ha estat una bona sorpresa trobar-me aquesta noia aquí, hi ha feeling“, deia només un parell de dies després de conèixer-la.

Hugo Sierra és l’ex d’Adara, la guanyadora de ‘GH VIP’, mentre que Ivana és l’ex de Gianmarco, l’actual parella d’Adara. Un embolic que Adara no es creu que sigui casualitat: “Em sembla ridícul perquè no ha estat amb una altra noia, ha estat casualment amb ella. Tot molt obvi perquè em piqui una miqueta. Potser volen provocar alguna cosa, però no provoquen res. Bé, sí… vergonyeta”. 

Adara, atenta a la relació del seu ex a dins de 'Supervivientes'   Telecinco

Adara, atenta a la relació del seu ex a dins de ‘Supervivientes’ / Telecinco

L’ex d’un amb l’ex de l’altre. Casualitat o venjança, el que ha quedat clar és que senten molta atracció l’un per altre i que no volen amagar-ho. S’han deixat veure abraçats a la sorra, fent-se petons… i parlant del seu futur: “No podem passar la línia del Déu de l’illa. La passaries? Doncs no t’ho pensis tant”. I d’aquí, a petons molt apassionats.

Hugo i Ivana, primera parella de 'Supervivientes 2020'

Hugo i Ivana, primera parella de ‘Supervivientes 2020’ / Telecinco

Saber si tindrà futur aquesta relació o no és qüestió de temps. De moment han aconseguit molta repercussió fora, el que els ajudarà a continuar a dins del concurs.

Nou comentari