Sofía Vergara parla del càncer de tiroides que va patir amb només 28 anys

L'exitosa actriu revela que va haver d'afrontar-se a un càncer quan era molt jove, el que la va marcar

Sofía Vergara és una de les actrius més famoses i millor pagades als Estats Units. La protagonista de Modern Family té una trajectòria increïble plena de nominacions a alguns dels premis més importants de la indústria. Avui la colombiana és notícia per un altre tema, però. Ha paregut en una gala solidària per recaptar diners contra el càncer que ha aprofitat per revelar que ella també va ser-ne pacient quan només tenia 28 anys. Un testimoni dur que ha colpit els seus seguidors, que l’han aplaudit per la valentia de compartir el seu testimoni: “En una visita rutinària amb el meu metge em va veure un bony en el coll. Em van fer moltes proves i, finalment, em van dir que patia càncer de tiroides“.

“Quan ets jove i sents la paraula càncer penses en moltes coses, però vaig intentar no entrar en pànic i em vaig educar en el tema. Vaig aprendre molt sobre el tema en aquella època. No només sobre el càncer de tiroides, sinó també que en temps de crisi estem millor junts. Si hem d’acabar amb el càncer és necessari un reforç d’equip. Jo vaig tenir sort perquè me’l van veure a temps i comptava amb el suport dels metges. Crec que quan passes per una experiència així, les teves prioritats canvien. T’adones que és important per a tu”, afegia.

L’actriu no va voler comentar públicament que patia la malaltia, el que ara justifica: “Tenir càncer no és divertit. Hom no vol lluitar amb res més mentre està passant això. Des de llavors segueixo un tractament estricte per controlar l’hipotiroïdisme. És tot qüestió d’acostumar-se i saber que m’he de prendre la meva medicació cada matí”.

Nou comentari