Sofia Suescun i Kiko Jiménez, molt espantats per una ‘mà negra’: “Una ombra ens persegueix”

"Miro tres vegades als costats abans de sortir de casa", assegura ella

Sofía Suescun i Kiko Jiménez han donat una entrevista a la revista ‘Lecturas’ on, a més de carregar contra els companys d’ell del programa ‘Sálvame’, també relaten que tenen por i que hi ha un ‘mà negra’ que vol destruir la seva relació. Després del missatge fals de Maite Galdeano, mare de Sofía, que confirmava a Jorge Javier Vázquez la ruptura de la parella, tots dos es mostren molt preocupats, i uneixen punts amb altres informacions sobre les quals han hagut de sortir al pas i que semblen prentendre acabar amb la seva felicitat.

“Una ombra ens persegueix”, relata inquiet Kiko Jiménez a la revista del cor. I té on agafar-se per a fer una declaració tan sorprenent. “En l’últim mes han estat tres o quatre les informacions falses sobre nosaltres”, explica, i afegeix: “Els dos vivim amb por“. Amb una situació tan agoixant, sembla normal que estiguin en un estat de paranoia permanent. Als caps de Kiko i Sofia no paren de venir imatges terribles que temen que es puguin fer realitat. “Qualsevol dia et pot envestir un cotxe, et poden esperar fora de casa”, defensa el col·laborador televisiu.

Kiko Jiménez i Sofía Suescun riuen a 'GH'   Telecinco
Kiko Jiménez i Sofía Suescun riuen a ‘GH’ Telecinco

Creuen en aquestes sospites fermament i, si Sofia se sent insegura fora de les quatre parets de la seva casa, -“Tinc terror a sortir de casa meva perquè no sé què serà el següent. Miro tres vegades als costats abans de sortir de casa“, revela molt atemorida–, Kiko estén les seves pors també al lloc que hauria de ser el seu espai segur: casa seva.

“L’altre dia vaig trobar les finestres obertes quan em vaig aixecar”, explica en l’entrevista, “jo les tanco sempre”, continua, “vaig pensar que havien entrat i m’havien gravat”. L’existència d’aquesta ‘mà negra’ es fa molt present i tots dos estan convençuts que els persegueix per a arruïnar-los la vida. “Imagina que vaig a ‘Sálvame’ i em trobo amb unes imatges… Es fica una noia amb mi al llit i em grava i jo adormit i no m’assabento! Jo que sé! Ja estàs paranoic!”, confessa Kiko.

Sofia també verbalitza les seves pors: “O potser han posat un micròfon…”, i no pot evitar anar més enllà i sentir la seva vida amenaçada: “Arriba un paquet i tens por que hi hagi verí”. La situació és límit per a la parella.

Nou comentari