Pilar Eyre: “Sofia és cobdiciosa, ambiciosa, consumista, antipàtica, altiva i antiquada”

La periodista treu a la llum la veritable personalitat de Sofia de Grècia

Pilar Eyre ha estat entrevistada en el primer Sábado Deluxe del 2021, al qual ha acudit per promocionar el seu nou llibre sobre Joan Carles de Borbó Yo, el rey. La periodista catalana ha fet un repàs a la polèmica trajectòria de l’emèrit, però també ha tret a la llum episodis molt controvertits sobre Sofia de Grècia. De fet, ella ha estat la principal perjudicada d’aquesta conversa: “L’hem tingut com una dona digna, submisa, fidel i molt familiar. Però Sofia no és cap d’aquestes coses. No ha sabut crear una llar ni s’ha ocupat de les seves filles, només s’ha centrat en el fill”, revelava la cronista.

L’ha descrit com una dona exageradament consumista i ambiciosa: “Li agrada ser reina i estar aferrada al poder. També és cobdiciosa i la seva única ambició és ser la mare del rei”. I de dona bona i familiar, poca cosa: “No hi ha cap detall personal a la casa. No li agrada fer família i no té amigues. No és gens simpàtica i és molt altiva“.

De fet, ha arribat a assegurar que a sota de la cara amable que li agrada mostrar, s’amaga una dona cruel: “Ella menysprea els espanyols i des del principi ha sentit una profunda aversió cap a ells. Sofia és indiferent als usos i costums d’Espanya”.

Pilar Eyre parla sobre la relació de Sofia i Joan Carles al Deluxe / Telecinco

I d’aquí, a presentar-la com una dona ultraconservadora: “Quan Sofia es va assabentar que la seva neboda volia tenir un fill per inseminació artificial, va intentar convèncer-la perquè no ho fes. Va arribar a negar-se a veure el nen… Té un concepte molt antiquat de la vida”.

S’ha parlat molt sobre la seva relació amb Joan Carles, de la qual Eyre treu a la llum un episodi molt cridaner: “Sofia li va dir a Joan Carles: “Saps que no et divorciaràs de mi. Et fots, perquè saps que mai no et podràs divorciar de mi”. I això que Joan Carles ha intentat divorciar-se dues vegades…”. Una amenaça que torna a destacar la mala relació entre ambdós.

Nou comentari