El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La badada de Ramos que podria haver revelat el sexe i nom del fill que esperen
  • CA

Sergio Ramos i Pilar Rubio es convertiran en pares del seu quart fill en els pròxims mesos. La col·laboradora ho confirmava a ‘El Hormiguero’ d’una manera molt original, quan afirmava que encara està de tres mesos i que no sabien el sexe. Això podria haver canviat, ja que una badada del futbolista podria haver tret a la llum el sexe i nom que han escollit per al bebè.

Ha publicat un vídeo a Instagram en el qual es veu el matrimoni en companyia del seu fill gran sopant en un restaurant. Pare i fill comencen a cantar una cançó i de sobte se sent Sergio Ramos dient: “La princesa Julieta“.

Pilar Rubio es tapa la boca amb la mà i somriu, el que ha fet pensar a molts dels seus seguidors que el futbolista podria haver revelat per error que esperen una nena a qui tenen previst anomenar Julieta.

En cas de ser cert, es confirmaria que arriba la nena després de tres nens. Una badada similar a la que va tenir Albert Rivera poc després de confirmar l’embaràs de Malú, quan va crear una carpeta al seu ‘Spotify’ públic anomenada “Mario”, en la qual només hi havia un parell de cançons infantils. Encara no se sap si amb aquest gest estava descobrint el nom del bebè que esperen, però molts ho donen per fet. El temps ho dirà. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa