El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira, vista al metge diverses vegades en els darrers quinze dies
  • CA

Shakira és la protagonista absoluta de l’actualitat de la premsa rosa des de l’estrena del videoclip de Monotonía, un dels temes més esperats del seu nou disc. En aquesta col·laboració amb Ozuma que va rodar a Manresa, els dards i retrets cap a Gerard Piqué són més que evidents i és per això que se n’està parlant tantíssim. I, enmig d’aquest terratrèmol mediàtic, Laura Fa i Lorena Vázquez han aportat una informació nova sobre la seva vida privada que pot generar encara més expectació al seu voltant.

En el seu espai a El Periódico, les mamarazzis asseguren que han vist Shakira a la Clínica Teknon de Barcelona diverses vegades en les darreres tres setmanes. En un principi deien que sabien del cert que no hi va per visitar algú que estigui ingressat, però poc després han rectificat perquè han pogut saber que el seu pare es troba en el centre, així que sembla que estaria anant-hi per poder veure’l: “El pare de l’artista colombiana fa dies que està ingressat pel seu delicat estat de salut, el que hauria empitjorat aquests últims dies”.

Laura Fa i Lorena Vázquez enxampen Shakira en una de les millors clíniques de Barcelona

Havien donat més detalls en la seva intervenció al Planta Baixa de TV3: “Us portem una fotografia de la Shakira a la Clínica Teknon de Barcelona, on va tenir els fills i també on va acabar-se d’arreglar després del segon part. Ens van explicar que va aprofitar la cesària per demanar que l’arreglessin la panxa i que li pugessin els pits. Ara ha estat a la Teknon diverses vegades en les darreres tres setmanes. La veiem en aquesta fotografia al fons, vestida de negre molt abrigada però amb sandàlies. Intenta passar desapercebuda, però sabem que ha visitat la clínica mínim un cop per setmana en els últims 15 dies. No sabem si està malalta o si és perquè es farà en breus alguna cosa estètica”, deien abans de saber què havia passat amb el pare.

Laura Fa i Lorena Vázquez parlen de Shakira a TV3
Laura Fa i Lorena Vázquez parlen de les novetats de Shakira a TV3

I què feia Gerard Piqué mentrestant? Un berenar romàntic amb la seva xicota, la Clara Chía: “El mateix dimarts que Shakira visitava el metge, Gerard Piqué i Clara es feien petons en públic en una cafeteria de darrere de Catalunya Ràdio. Estan enamorats i en el millor moment de la relació, per això no se n’amaguen. Quan van acabar de berenar van trucar al Milan, el fill gran del futbolista”.

Els dos membres de l’exparella estan vivint aquests primers mesos separats d’una manera completament diferent, el que queda més clar cada dia que passa.

Més notícies
Shakira revoluciona Manresa en el videoclip - Youtube
Totes les curiositats de la gravació del videoclip de Shakira a Manresa
Notícia: Totes les curiositats de la gravació del videoclip de Shakira a Manresa
Comparteix
Des del supermercat van dir que tancaven per obres, però els veïns no s'ho van creure i van congregar-s'hi centenars de persones
Shakira, trencada en el videoclip de Monotonía - Youtube
El nou videoclip de Shakira, un èxit ple de ràbia contra Gerard Piqué
Notícia: El nou videoclip de Shakira, un èxit ple de ràbia contra Gerard Piqué
Comparteix
La cantant està triomfant amb l'estrena de 'Monotonía', l'estrena més esperada i sincera després de la separació del futbolista
Gerard Piqué i Clara Chia podrien voler tenir un fill - Telecinco
Gerard Piqué i Clara Chía volen tenir un fill aviat: “Més feliç que mai”
Notícia: Gerard Piqué i Clara Chía volen tenir un fill aviat: “Més feliç que mai”
Comparteix
La parella hauria pres una decisió bomba que "farà molt de mal a Shakira"
Marc Ribas, enfadat per l'engany al 'Joc de cartes' - TV3
‘Joc de cartes’ captiva amb l’engany d’un xef i dos zeros a les puntuacions
Notícia: ‘Joc de cartes’ captiva amb l’engany d’un xef i dos zeros a les puntuacions
Comparteix
L'estrena del concurs ha agradat moltíssim gràcies a l'actitud d'un dels concursants, a qui han desemmascarat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Prou espionatge a l'espanyola a octubre 21, 2022 | 13:16
    Prou espionatge a l'espanyola octubre 21, 2022 | 13:16
    Quina necessitat hi ha d'espiar una persona i posar-vos al mateix nivell lamentable i patètic de com fan els jutges lawfare espanyols, la policia espanyola, govern espanyol i CNI ? No comprenc res. Ja n'hi ha prou de fer el mec ! El nostre país també havia estat un mica diferent respecte a la forma de fer del periodisme espanyol i del tarannà en el manteniment de la privacitat de les persones, encara que no fos escrit hi havia un codi, en comptes d'avançar retrocedim cap a Espanya ? Quina merda !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa