El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos Sobera, forçat a intervenir pels problemes a ‘Secret Story’
  • CA

Adara Molinero ha estat repescada a Secret Story, una oportunitat que no està aprofitant gaire. La jove ha estat protagonista de les discussions més fortes de les últimes hores, el que l’ha acabat d’enfonsar. Els problemes començaven quan ella s’adonava que els companys li estan fent el buit, el que li donava ales per assegurar que no participaria en el repartiment de les tasques. Davant de les acusacions dels companys, Adara marxava corrents al lavabo i plorava sense poder contenir-se. Miguel Frigenti i Sandra intentaven convèncer-la perquè sortís del lavabo i donés explicacions a l’audiència sobre què li passava, però ella només feia que repetir que volia marxar: “Vull marxar a casa, això és el que vol. No puc més, vull marxar amb la meva família. Això no és fàcil, dia rere dia el mateix”.

El programa li permet abandonar, però realment ella no es mostrava disposada a començar a recollir les coses i renunciar als diners que li ofereix el concurs: “No estàs sola, Adara. Tens amics”, li deia Carlos Sobera. Però ella decidia entrar al cub i demanava a l’organització del concurs una sessió amb el psicòleg: “Estic sobrepassada i impotent perquè la situació és molt injusta. Hi ha molta tensió i em fa molta por que des de fora es vegi que sóc jo la provocadora”.

Els companys es mostraven molt enfadats amb Adara per aquesta actitud, ja que consideren que ella és la responsable de tota aquesta tensió que denuncia: “Prou ja de victimisme, aquí ningú no l’ha tractat malament. No fa res per viure això, només reacciona els dies de gala i aquí tothom callat. A mi no em fa pena veure-la així i crec que el victimisme és cosa del passat i d’altres realities“, etzibava Luis Rollán tot deixant caure que Adara hauria guanyat Gran Hermano precisament per denunciar el tracte que rebia dels companys. La situació s’anava escalfant i el presentador es veia forçat a intervenir: “Nois, us heu de calmar. Cada vegada quedeu menys concursants i, alhora, xoqueu i us discutiu més. Aquesta situació s’ha de superar i heu d’avançar, perquè si no…”.

Carlos Sobera, forçat a intervenir a Secret Story / Telecinco

Un consell que és probable que els concursants ignorin completament, tenint en compte l’actitud que han mantingut fins ara. No se suporten i ho fan evident programa rere programa, el que a la direcció ja li va bé perquè veure’ls discutir-se és un dels pocs al·licients que té aquesta edició del reality.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa