L’actriu Sara Sálamo impacta amb una foto del postpart: “És duríssim”

Poc després de ser mare del seu segon fill, l'actriu deixa clar que el postpart és dolorós i complicat

Sara Sálamo va ser mare per segon cop fa un parell de setmanes, un any i mig després del naixement del petit Theo. L’actriu de Brigada Costa del Sol i el futbolista Isco Alarcón omplen Instagram des de llavors de fotografies amb els dos nadons, però també de confessions. Si amb el primer embaràs Sálamo ja va explicar que el postpart havia estat complicat, ara ha volgut tornar a fer-ho.

Amb gairebé un milió de seguidors, la intèrpret vol fer servir aquest aparador per parlar de la realitat de la maternitat. I és que, al contrari que moltes altres famoses, ella no té vergonya a l’hora de reconèixer que no és tot de color de rosa.

“Tres dies després d’haver parit segueixo amb una panxa enorme, fulles de col en el pit per evitar una mastitis (el petit Piero demana pit cada vint minuts de dia i de nit) i calces d’un sol ús. Comparteixo aquesta realitat amb vosaltres perquè em sembla important utilitzar aquest altaveu sense maquillatges… El postpart és duríssim. No és elegant ni glamurós. Sagnem, plorem i ens sentim superades. Quan vaig ser mare primerenca em vaig sorprendre molt en descobrir tot això. Tenia gravat titulars com “no sé qui s’ha recuperat rapidíssim del seu embaràs” mentre apareixia sense panxa i la cara sense ulleres… I pot ser que hi hagi dones que siguin l’excepció, però us asseguro que a la majoria de nosaltres ens toca viure-ho tal com us ho explico”, escriu.

Sara Sálamo se sincera sobre la realitat del postpart / Instagram

Una sinceritat que ha tornat a demostrar en aplaudir les declaracions de l’actriu de Glee Lea Michele, que ha revelat que li ha caigut molt de cabell durant el postpart. Sara Sálamo s’ha sentit identificada: “Olé per ella. Jo em vaig quedar absolutament calba amb el meu primer fill. Tant és així que en el rodatge de l’última pel·lícula que vaig rodar van haver de tapar-me algunes calbes amb esprai”.

L’actriu ha rebut l’aplaudiment generalitzat de les seves seguidores, que agraeixen la transparència en aquests temes.

Nou comentari