Isco i Sara Sálamo, forçats a esborrar una foto que es mofava del coronavirus

La societat espanyola està confinada a casa per evitar més contagis que compliquin la crisi del coronavirus. Aquesta situació excepcional ha incrementat la creativitat dels influencers, que omplen Instagram aquests dies d’idees d’entreteniment i vídeos divertits per fer més lleugers els dies tancats.

Entre ells destaca Sara Sálamo, la dona del jugador del Reial Madrid Isco. La parella és molt activa a la xarxa, especial en el perfil d’Instagram de la jove. Són pares d’un nadó d’un any, que protagonitza la majoria de les seves publicacions. En aquesta ocasió, Sara no ha acaparat atenció per una foto familiar, però, sinó per una imatge amb Isco que no ha fet gens de gràcia als seus seguidors.

A la fotografia apareixien els dos fent-se un petó amb les mascaretes posades. L’objectiu, segons Sara, era recrear una foto molt famosa del 1937 en la qual una parella feia el mateix.

Isco i Sara Sálamo   Instagram

Isco i Sara Sálamo / Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1937.

Una publicación compartida de Sara Sálamo (@sarasalamo) el

Un gest que ha generat un rebuig generalitzat: crítiques ferotges que forçaven la parella a esborrar la foto. Poc després era Sara qui demanava perdó i donava explicacions: “Està clar que hom no sempre encerta i al final he acabat esborrant la foto que he pujat. No sé si era de bon gust, de mal gust… Simplement estàvem emulant una foto de 1937″.

“Òbviament són mascaretes que teníem d’abans, que no pensem donar perquè estan usades i que fem servir per anar a la farmàcia per comprar alguna cosa per al nen o per a nosaltres. Només volia enviar un missatge de responsabilitat. Volia fomentar el hashtag #YoMeQuedoEnCasa”, s’explicava davant l’allau de comentaris negatius.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sara Sálamo (@sarasalamo) el

L’acusaven d’estar mofant-se de la malaltia amb una imatge controvertida, un escàndol al qual ha volgut posar fi d’una manera radical.

Nou comentari