El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Sálamo denuncia haver rebut atacs masclistes i amenaces de mort
  • CA

L’actriu i escriptora Sara Sálamo ha denunciat a Twitter haver estat víctima, de nou, de múltiples atacs masclistes. És parella del futbolista del Reial Madrid, Isco Alarcón, amb qui és mare del petit Theo i de qui està esperant el seu segon fill. El problema? Que cada vegada que Isco fa un mal partit, molts usuaris l’acusen directament a ella de ser la causant de la seva mala ratxa. Crítiques injustes i sense cap sentit, però repetides sense fi. Sara, cansada, ha compartit una captura de pantalla amb alguns dels insults que ha rebut.

 

 

Aquesta denúncia arriba poc després d’haver concedit una entrevista a Vanity Fair en la qual reconeixia, de fet, que li ha agafat molta mania a la xarxa per culpa de gent com aquesta. L’actriu canària es mostra molt preocupada: “Li he agafat fòbia a la xarxa. No es pot debatre de manera moderada i s’està arribant a uns límits d’amenaces de mort en les quals arriben a anomenar, fins i tot, als meus fills. No sé fins a quin punt em compensa”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tu hermano Theo nos está haciendo la espera muy amena?? ¿a que si @iscoalarcon ? Foto: @antonioterronphoto

Una publicación compartida de Sara Sálamo (@sarasalamo) el

 

A més a més, denuncia que tots la titllin de “la parella d’Isco” en comptes de destacar la seva llarga trajectòria professional: “Això ho vivim totes… I això em fa sentir que anem cap endarrere. Ens diuen histèriques, però és que estem a anys llum de viure en una societat igualitària”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa