Sara Carbonero revela com va viure l’infart de Casillas: “Em va trencar l’ànima”

La periodista dona la seva versió per primer cop, un any i mig després del gran ensurt del futbolista

El 2019 no va ser un any fàcil per a Iker Casillas i Sara Carbonero. Tot començava l’1 de maig, quan el porter del Porto patia un infart enmig d’un entrenament. No n’havia parlat gaire, d’aquell gran ensurt, fins ara que ho recorda en un documental autobiogràfic que s’emetrà a Movistar+. En la presentació han emès un petit fragment que ha permès sentir la seva dona, la periodista Sara Carbonero, comentar com va viure ella aquell moment.

En aquells moments, ella es trobava a Madrid després d’uns dies de feina a Cadis. Estar lluny quan la van avisar de l’infart va empitjorar-ho tot encara més. De fet, el porter hauria demanat que no li diguessin res fins que hagués acabat l’operació. Ella hauria intentat posar-se en contacte amb ell, amb l’entrenador, el metge del club… Explica que va trucar tothom, però que ningú no li responia. Mentrestant, ella a l’aeroport “morta d’angoixa“.

Visiblement emocionada, la presentadora intenta evitar les llàgrimes: “No sabia què havia passat… Només podia intuir que era una cosa molt dolenta. Em vaig témer el pitjor”. En arribar, assegura que l’única cosa que feia era repetir que volia tocar el seu marit: “Només el volia tocar… Estava fora de mi, víctima dels nervis”. 

Sara Carbonero i Iker Casillas   Europa Press

 Europa Press

El problema hauria estat que ràpidament es va adonar de la gravetat de la situació: “Hi havia un ambient molt pessimista al seu voltant. Allò em va trencar l’ànima“. Un moment complicadíssim que marcaria un abans i un després en la parella. 

Nou comentari