El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero, molt enfadada, esclata i s’enfronta als ‘paparazzi’
  • CA

Sara Carbonero ha estat protagonista de les portades de les revistes d’aquesta setmana. Diez Minutos publicava una fotografia seva en la qual se la veia a l’aeroport en companyia d’un home: “Sara, il·lusionada amb un empresari canari. Va passar cinc dies amb uns amics a Isla Gracia, a casa de José Luis, amb qui va mostrar molta complicitat”. La revista ¡Hola! compartia la mateixa fotografia, encara que poc després era l’encarrega de desmentir aquesta informació. La presentadora dels informatius i íntima amiga de Carbonero, Isabel Jiménez, es posava en contacte amb la revista per negar que Sara i José Luis siguin més que amics: “Ell està casat des de fa un parell d’anys, de fet”.

Els paparazzi han perseguit Sara Carbonero aquest matí i li han preguntat sobre les fotografies i els rumors que l’han envoltat. Ella no ha volgut pronunciar-se i no ha fet cap declaració al respecte, però sí que ha manifestat el seu enuig i disgust. Així ho explica Europa Press: “L’hem pogut veure visiblement disgustada i ha mostrat amb el seu gest l’enuig que sent. Sense poder ocultar que estava enfadada, Sara s’ha discutit amb uns dels paparazzo que s’havia interessat sobre la seva presumpta nova relació”.

Sara Carboneor, farta dels rumors / Europa Press

“Esgotada per la pressió mediàtica des del divorci amb Iker Casillas, ha demanat que la deixin en pau“, expliquen. En la seva pàgina web es pot veure el vídeo del moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa