El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda s’enfronta a la seva por més profunda per culpa de Jesús Calleja
  • CA

Jesús Calleja aconsegueix convèncer els famosos de primera línia perquè creuin el món amb ell, en cerca dels destins més exòtics -i perillosos- dels altres continents. L’objectiu és deixar bocabadada l’audiència amb uns paisatges increïbles, unes aventures divertides però també sorprenents. 

 

L’última en deixar-se captivar per aquest esperit salvatge és Sandra Barneda. La periodista adora la muntanya, les excursions i la natura, tal com demostra a Instagram, però està preparada per un repte així?

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ilusionada y con muchas ganas de vivir la aventura con mi querido @jesuscallejatv. Más que dispuesta a vivir un Planeta Calleja a Borneo!!!  .. #planetacalleja #borneo #aventura #sicreescreas #barnypower

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

La parella de mediàtics ha publicat un vídeo des de l’aeroport, abans d’agafar un vol cap a Borneo; l’illa més salvatge del sud-est asiàtic. Ambdós han creuat mig món, fins arribar a la tercera illa més gran del món. L’escenari? Ideal per les aventures de Calleja. “No vegis la que et tinc preparada allà, Sandra”, l’adverteix.

 

“Crec que se’ns ha anat una miqueta de les mans… Serà un dels ‘Planeta Calleja’ de major dificultat, de cansament, d’esforç…”, promet el presentador. El que han volgut deixar clar és que Sandra haurà de fer front a una de les seves pitjors pors: el vertigen. I és que han d’escalar el Kinabalu, una de les muntanyes més altes de la zona amb 4.095 metres: “Espero superar el meu vertigen o, almenys, enfrontar-me seriosament a ell”. 

 

 

El programa té bona pinta, i de ben segur que aconsegueix una bona audiència. Primer, per les aventures que hi viuran; i després perquè segurament Calleja aconseguirà que Barneda faci alguna confessió sobre la seva vida privada. Ens deixarà amb titulars potents?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa