El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda i Nagore inicien el procés per ser mares
  • CA

Sandra Barneda i Nagore Robles formen una de les parelles més consolidades i estimades de la televisió. L’any passat van decidir-se donar-se una segona oportunitat després d’uns mesos separades, una decisió que les ha fet molt felices. Completament inseparables, ara enfronten un pas encara més decisiu. La revista Diez Minutos assegura en exclusiva que han iniciat el procés per convertir-se en mares.

Nagore Robles i Sandra Barneda inicien el procés per ser mares / Diez Minutos

La presentadora catalana i la col·laboradora de MYHYV haurien acudit a una clínica de fertilitat de Barcelona per començar el tractament de la fecundació in vitro. Després de quatre anys de relació, volen tenir un bebè juntes i viure l’experiència de la maternitat. Sandra, de 45, i Nagore, de 37, haurien decidit, sempre segons la revista, que Barneda aporti els òvuls i que Nagore sigui qui digui a terme l’embaràs.

Sandra Barneda hauria començat un tractament hormonal per madurar els òvuls, els que seran fecundats mitjançant un donant anònim. Els embrions haurien estat congelats a l’espera del moment idoni per a ser transferits a l’úter de Nagore. Un procés llarg i costós, d’uns 10.000 € de mitjana per intent, que les ajudarà a complir el seu somni d’ampliar la família.

Cap de les dues no s’ha pronunciat al respecte encara, però els seus seguidors esperen que ho anunciïn en breus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa