El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen l’acomiadament immediat d’un dels tertulians de ‘Sálvame’: “Masclista, prepotent i assetjador”

Poca gent hauria pensat que Rafa Mora seguiria a primera línia televisiva tants anys després. El tertulià valencià va ser la primera gran estrella de Mujeres, Hombres y Viceversa, un paper que l’ha ajudat a fer-se un nom mediàticament fins al punt de seguir sent encara col·laborador de Sálvame. Hi ha una bona part de l’audiència que no el suporta, per això, uns teleespectadors que critiquen la seva vena més masclista i el seu tipus d’humor. En l’últim programa de La última cena, de fet, va fer enfadat tant als teleespectadors amb les bromes pesades que van acabar demanant el seu acomiadament a Twitter.

No ha agradat que l’escollissin a ell com a substitut de Lydia Lozano. Rafa Mora arribava amb una gran perruca lila i no feia més que mofar-se dels companys i intentava cridar l’atenció de totes les maneres. Amb tot, l’audiència ha dictat sentència a la xarxa: “Demanem a crits que el facin fora immediatament“, “Una altra vegada el Rafa Mora? Ens haurien de pagar per suportar aquest personatge”, “És un masclista i no entenc què fa aquí encara. Assetja Anabel Pantoja cada tarda”, “De qui va ser la idea de comptar amb ell? No llegeixo cap missatge bo cap a ell…” o “L’única explicació que li trobo és que els hi surti molt barat, però és un prepotent” són només alguns dels comentaris més suaus que li han dedicat.

Rafa Mora a 'La última cena' - Telecinco
Rafa Mora a La última cena / Telecinco

El col·laborador té molts detractors, uns teleespectadors que no volen ni veure’l i que consideren que no aporta res al programa. Aquestes últimes setmanes, de fet, només s’ha parlat d’ell per les fortes discussions que ha protagonitzat i les mofes que ha fet dels companys. Un fitxatge controvertit que de moment segueix ocupant una cadira malgrat les crítiques.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a agost 16, 2021 | 13:10
    M'importa tres cagarros agost 16, 2021 | 13:10
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa