El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Croada contra Enrique Ponce a ‘Sálvame’: “És un ésser miserable”
  • CA

Mila Ximénez coneixia el matrimoni d’Enrique Ponce i Paloma Cuevas des de feia molts anys. És per això que fins ara s’havia mantingut en silenci sobre el seu mediàtic divorci, una promesa que no ha pogut mantenir finalment. Durant la tarda de divendres s’ha quedat a gust, en un al·legat a ‘Sálvame’ que farà parlar molt.

La col·laboradora ha deixat clar que no entén l’actitud del torero, que ara es comporta com un adolescent i publica un munt de fotos i missatges romàntics amb la seva nova parella: “No entenc per què s’enfada quan els paparazzi li fan fotos amb la nòvia pel carrer, ja que ha estat tots aquests mesos fent gala de noia jove”.

I afegia: “La humiliació innecessària a Paloma em sembla d’un ésser miserable pel que fa al seu comportament. És clar que et pots enamorar i perdre el cap. Però et pots separar bé, regular o malament. I Enrique ho ha fet d’una manera que Paloma no es mereix. A sobre es fa fotos a la platja amb la novieta com si tinguessin 15 anys. Enrique Ponce no ha complert les meves expectatives. El veig com un sense sostre en el iot del sogre. Allà, quan tu et pots llogar perfectament un vaixell amb la teva xicota i anar a un lloc aïllat. És necessari?”. 

Mila Ximénez a ‘Mi casa es la tuya’ / Telecinco

Queda clar que considera que el torero està actuant així per fer mal a la seva exdona o, potser, sense pensar el més mínim en com li pot afectar. Mila Ximénez, molt enfadada i indignada, sembla que ha decidit començar a posicionar-se clarament en aquest tema. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa