Josep Ferré, de Port Aventura a ser la nova estrella catalana de ‘Sálvame’

L'actor de Tarragona reconeix que ha estat molts anys sense treballar

Josep Ferré ha estat una de les últimes incorporacions de Sálvame. El còmic català ha estat fitxat com a imitador dels col·laboradors, dels que es mofa d’una manera molt amable. Famós des de la seva participació al Vitamina N de Jordi González, ara fa riure els teleespectadors de Telecinco amb els gestos típics dels tertulians del programa del cor.

Acaba de concedir una entrevista a El Español en la que es descriu com “un noi català i tarragonès” que s’ha dedicat a l’espectacle des del 1994. Va començar a treballar amb un musical a Barcelona i va arribar a fer teatre de carrer a Port Aventura. Jordi González li va donar l’oportunitat de tenir fama, encara que reconeix que ha passat èpoques molt llargues sense feina: “Estic més que acostumat a què no soni el telèfon. Genial que soni, però m’he acostumat a què no ho faci i a haver de ser jo qui truca. He estat molts anys sense que truqués el telèfon, però ara estic molt a gust”.

Josep Ferré imita algunes de les col·laboradores de Sálvame / Telecinco

Assegura que està molt a gust a Sálvame: “Tot va sorgir d’una manera improvisada a través d’Instagram després que em veiessin fent paròdies durant el confinament. Estic molt content perquè estic en un programa que veu molta gent, a més a més que tinc molta llibertat i la direcció confia molt en mi. Ara bé, és cert que és un programa molt complicat perquè en un directe de cinc hores has de dosificar-te i mesurar-te”. Un personatge nou del programa que promet seguir imitant la resta de tertulians, inclosos els presentadors (fins ara intocables).

Nou comentari