El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Josep Ferré, de Port Aventura a ser la nova estrella catalana de ‘Sálvame’
  • CA

Josep Ferré ha estat una de les últimes incorporacions de Sálvame. El còmic català ha estat fitxat com a imitador dels col·laboradors, dels que es mofa d’una manera molt amable. Famós des de la seva participació al Vitamina N de Jordi González, ara fa riure els teleespectadors de Telecinco amb els gestos típics dels tertulians del programa del cor.

Acaba de concedir una entrevista a El Español en la que es descriu com “un noi català i tarragonès” que s’ha dedicat a l’espectacle des del 1994. Va començar a treballar amb un musical a Barcelona i va arribar a fer teatre de carrer a Port Aventura. Jordi González li va donar l’oportunitat de tenir fama, encara que reconeix que ha passat èpoques molt llargues sense feina: “Estic més que acostumat a què no soni el telèfon. Genial que soni, però m’he acostumat a què no ho faci i a haver de ser jo qui truca. He estat molts anys sense que truqués el telèfon, però ara estic molt a gust”.

Josep Ferré imita algunes de les col·laboradores de Sálvame / Telecinco

Assegura que està molt a gust a Sálvame: “Tot va sorgir d’una manera improvisada a través d’Instagram després que em veiessin fent paròdies durant el confinament. Estic molt content perquè estic en un programa que veu molta gent, a més a més que tinc molta llibertat i la direcció confia molt en mi. Ara bé, és cert que és un programa molt complicat perquè en un directe de cinc hores has de dosificar-te i mesurar-te”. Un personatge nou del programa que promet seguir imitant la resta de tertulians, inclosos els presentadors (fins ara intocables).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa