El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos contra ‘Sálvame’: “Deixeu estar la meva filla i mateu-me a mi”
  • CA

‘Sálvame’ mai no ha tingut escrúpols amb els seus col·laboradors i encara menys amb companys que marxen a altres programes. El cas més clar és el de Terelu Campos, que ha rebut per totes bandes des que abandonés el programa. Mentre treballava allà li deien de tot i carregaven directament contra la seva família, a més a més. Doncs bé, ara que ja no hi és, no hi ha res que els impedeixi humiliar-la directament. L’últim atac ha estat contra la seva filla, Alejandra Rubio, en emetre un àudio seu de fa uns anys en el qual insultava greument la filla de Kiko Matamoros. 

Això ha acabat amb la paciència de Terelu, que no pensa permetre que exposin d’aquesta manera a la seva filla. N’ha parlat a ‘Viva la vida’, on ha trencat el seu silenci per defensar-la i demanar a ‘Sálvame’ que la deixin en pau.

“És la meva filla i em fa mal. Traieu tota l’artilleria pesant, però contra mi. Mateu-me a mi. Vergonya. Moriria de vergonya si emetés uns àudios d’una menor de 16 anys en els quals apareix plorant”, deia molt enfadada. La seva germana, Carmen Borrego, se sumava a la indignació contra el programa del cor: “El que es fa a la meva família també se’m fa a mi”. 

Terelu Campos defensa la filla a ‘Viva la vida’ / Telecinco

Alejandra, per la seva banda, intentava treure ferro: “No entenc a què ve això, quan jo era menor d’edat… Entenc que a la meva mare li faci mal, però no vull que això es faci més gran. Ana Matamoros sap com sóc i que va ser una rabieta”. Una història que, lluny d’acabar-se, enfronta encara més les Campos i els antics companys de ‘Sálvame’.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa