El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Coto Matamoros: “Tots els tertulians de ‘Sálvame’ es droguen”
  • CA

Coto Matamoros va ser un col·laborador molt controvertit a Crónicas Marcianas, un personatge televisiu potent que va quedar en un segon pla per culpa de les addiccions a les drogues. Ara només és notícia de tant en tant per ser el germà de Kiko Matamoros, col·laborador habitual de Sálvame. Com a extertulià, sap alguns dels secrets més íntims dels famosos de la petita pantalla i precisament sobre això ha parlat en una entrevista que ha concedit al youtuber Jordi Wild. La conversa ha estat explosiva i no l’ha deixat en bon lloc, tenint en compte que ha deixat caure afirmacions molt polèmiques com: “A Sálvame es droga tothom. Una vegada una d’elles em va dir drogoaddicte quan jo m’havia drogat milers de vegades amb ella… I també Lydia Lozano em va acusar d’estar enganxat, quan li vaig dir, fins i tot, quin dosificador tenia a dins de la bossa. Jorge Javier Vázquez igual. Tots són iguals i per desqualificar em diuen drogoaddicte?”.

La part més controvertida de la conversa arribava quan feia referència a Mila Ximénez, la tertuliana que moria el passat mes de juny víctima d’un càncer de pulmó: “L’únic que es drogava a Crónicas Marcianas era jo i aquella dona que va morir fa poc, Mila, que a vegades entrava i em preguntava si tenia una mica perquè estava nerviosa i es drogava de tant en tant”. Una acusació a algú que no es pot defensar que no ha agradat pel to. Li han dit de tot per referir-se a ella en aquests termes sense cap mena d’empatia, però a Coto li és ben igual.

L’extertulià no és el primer que fa referència a la presència de drogues en el platós de televisió. La catalana Karmele Marchante va explicar el mateix fa uns mesos: “Si segueixen parlant de mi, diré tot el que vaig viure, les carreres de drogues en els lavabos, l’alcohol, el nepotisme i les endogàmies amoroses per col·locar parelles”. Unes addiccions que semblen haver estat presents entre els col·laboradors des de fa un parell de dècades, en cas que siguin certes aquestes afirmacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa