Chelo García Cortés s’ha sumat a la llista de col·laboradors de Sálvame que s’han hagut d’afrontar al repte de presentar el programa durant la primera hora d’emissió. Era el seu primer cop al capdavant, però els companys no han tingut compassió i li han posat molt difícil. En el seu cas, tot començava amb les dificultats que li posaven a l’hora de llegir les entradetes de cada vídeo.

Chelo García Cortés, humiliada en directe a Sálvame / Telecinco

Durant les cinc hores d’emissió, el programa va decidir que taparien la seva cara i que censurarien també la seva veu. La seva cara no va tornar a aparèixer, una croada contra ella que no va fer gens de gràcia als teleespectadors. I és que ells ho amagarien com una broma, però realment es tractava d’una humiliació en tota regla.

Es va veure com li tapaven la cara amb la mà del càmera, amb un post-it, alternant plans dels peus o de les cames… Un joc cruel en el qual també distorsionaven la seva veu per fer-la quedar en ridícul. Ella va encaixar bé les bromes, una indiferència i bon humor que evidenciaven que ja s’espera tot del joc brut del programa.

Tapen la figura de Chelo García Cortés amb un post-it / Telecinco
També l’han arribat a tapar amb els dits del càmera / Telecinco

Els teleespectadors no s’ho van prendre tan bé, per això. No hi havia cap necessitat de fer-la passar per això, una falta de respecte que se suma a la llarga llista de menyspreus que fan habitualment a la resta de col·laboradors.

Nou comentari

Comparteix