El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Trucada incendiària de la dona d’una tertuliana de ‘Sálvame’: “Es mereix que la respecteu més, covards”
  • CA

Sálvame mai no ha cuidat gaire bé els seus treballadors. De fet, publiquen informació compromesa sobre ells sempre que poden… i sense mostrar ni tan sols una mica d’empatia. Una de les tertulianes més criticades pels companys i pel programa en si és Chelo García Cortés, la gallega establerta a Castelldefels des de fa més de 20 anys. Divendres passat va protagonitzar una fortíssima discussió amb Kiko Matamoros, el que ha fet que un dels redactors del programa truqués a la seva dona per veure què opina de tot plegat.

La catalana Marta Roca es mostrava molt enfadada i carregava contra tots els companys de la seva dona en una trucada: “Kiko Matamoros, la productora, els presentadors, els directors… Tots són uns covards. Kiko, el chavalín aquest, és un setciències. No ataca els altres, no té collons a atacar-los perquè és més fàcil atacar les noies. Jo li diria al noi aquest que ha de tenir una mica més d’educació i respecte a la professionalitat de la gent”. “Crec que Chelo es mereix alguna cosa millor, absolutament. Chelo és una periodista de tota la vida i crec que es mereix més respecte per part de la productora, dels directors i dels presentadors. Fa mal…”, etziba.

Com era d’esperar, Kiko Matamoros ha respost: “No vull abusar perquè seria molt fàcil i no em dona la gana. Estic d’acord en què Chelo es mereix alguna cosa millor, però no sé fins a quin punt tu li facilites això…”, la criticava el tertulià.

Chelo García Cortés reacciona a les paraules de la dona - Telecinco
Chelo García Cortés reacciona a les paraules de la dona / Telecinco

Ràpidament era Chelo qui intentava defensar la seva dona: “El seu error va ser agafar el telèfon. Volia ser educada i respondre a les preguntes del reporter… Jo no tinc res a dir perquè ella diu el que pensa. Què voleu que us digui? És una dona a qui admiro i a qui cada dia estimo més”. Una nova polèmica que no ajudarà Chelo a alliberar-se de les crítiques, precisament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ona a juliol 13, 2021 | 10:29
    Ona juliol 13, 2021 | 10:29
    Està molt mal redactat, “la seva dona” no té nom? Tantes vegades ho diu que ni se sap la dona de qui és. Jennifer, quin desastre d’escrit, filla meva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa