El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fitxatge sorpresa a ‘Sálvame’: Carmen Alcayde torna als programes del cor
  • CA

L’acomiadament d’Antonio Canales ha deixat una cadira disponible a Sálvame. El programa del cor buscava des de fa dies un treballador nou que ajudés a pujar una mica les xifres d’audiència tan dolentes que estan aconseguint últimament. Per tal d’aconseguir-ho han optat per confiar en una experta en premsa rosa, la presentadora d’un dels programes del cor més mítics de l’última dècada. Parlem de Carmen Alcayde, qui va acompanyar Jorge Javier Vázquez al capdavant d’Aquí hay tomate.

Formaven un dels duos més divertits i controvertits de la televisió, el que prometen tornar a fer quan coincideixin al plató de Sálvame. Aquests últims anys, la valenciana s’ha centrat en la televisió autonòmica de Madrid i el teatre. Allunyada dels espais més mediàtics, ara assegura que tenia moltes ganes de tornar a primera línia: “Em fa molta il·lusió perquè tinc Mediaset a les venes. Estic encantada de ser aquí”.

Carmen Alcayde, nova tertuliana de Sálvame / Telecinco

Els teleespectadors de Telecinco han aplaudit aquesta inesperada incorporació, encara que hi ha molts que no obliden algunes de les polèmiques d’Alcayde. Consideren que segueix sent “una creguda” després de tants anys fora, el que no volen perdonar-li. De moment s’acaba d’estrenar com a col·laboradora i haurà de tornar a acostumar-se a les crítiques ferotges i les discussions amb els companys en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa