El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ sense escrúpols: recreen l’autòpsia del marit d’una excompanya
  • CA

Han passat vuit anys des que es trobés mort Mario Biondo, el càmera italià amb qui estava casada Raquel Sánchez Silva. La presentadora va refer la seva vida sentimental pocs mesos després, però això no va impedir que es veiés implicada en la investigació policial. El cos va aparèixer penjat d’una estanteria i, en un primer moment, l’autòpsia semblava confirmar que havia estat un suïcidi. La família de Mario Biondo no es creia aquesta hipòtesi i va començar a investigar… el que ha derivat en un cas que encara segueix obert perquè han aparegut proves que fan pensar que podria haver estat un assassinat.

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo en una foto d’arxiu / Europa Press

El tema dona molt de si, el que Telecinco ha aprofitat per omplir els seus programes de la nova informació que s’està publicant al respecte. Primer era el Todo es mentira de Risto Mejide qui analitzava tot el que s’havia dit fins ara. Poc després, era Sálvame qui s’aprofitava de la situació. En el seu cas, però, ho han fet amb moltíssima més morbositat. De fet, han superat tots els límits amb el que han arribat a fer en l’últim programa: recrear l’autòpsia de Mario Biondo en directe.

El programa convidava una psiquiatra forense per fer una mena de reconstrucció post mortem amb un nino. L’objectiu era explicar per què s’havien realitzat tres autòpsies diferents al cadàver, el que hauria estat bé si no haguessin fet tot el xou amb el nino a mida real i la música de misteri de fons. Que parlin de cops al cap, d’autòpsies i de suïcidi en horari protegit no està bé… i encara menys que donessin detalls tan concrets i escabrosos. Moltíssims teleespectadors van manifestar la seva estupefacció en veure el to i el missatge que transmetia el programa. Els acusen d’haver creuat tots els límits i d’haver-se passat tres pobles: “Autènticament vomitiu el que s’està veient a plató”, “Periodistes fent de policies i de jutges” o “El mal gust de Sálvame avui toca sostre” són només algunes dels centenars de crítiques que han rebut.

El programa del cor de Telecinco torna a demostrar que no té cap mena d’escrúpol, ni tan sols a l’hora de parlar de la mort (i presumpte assassinat) del marit d’una companya de cadena. I és que cal recordar que Raquel Sánchez Silva treballava allà quan van trobar el cadàver del marit. Ella de moment no s’ha pronunciat al respecte, però és probable que no trigui a denunciar aquest tractament sensacionalista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa