El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosario Flores parla sobre Catalunya i presumeix de sang barcelonina: “És un orgull”
  • CA

Rosario Flores ha visitat El Matí de Catalunya Ràdio per promocionar el seu nou disc i la gira que començarà aquest estiu en el Festival Jardins de Pedralbes. D’arrels catalanes, la filla d’El Pescaílla, intenta captivar els seus seguidors amb un disc fresc i molt vitalista: “L’objectiu principal és donar una mica d’alegria a la gent i aconseguir que pensin menys en la situació que estem vivint”.

La cantant assegura que s’ha renovat durant la pandèmia: “He passat molta por i encara en tinc. Em fa por el coronavirus i em fa por la vacuna. Fa any i mig que no pujo a un escenari… Gràcies a Déu que he estat distreta amb les gravacions de La Voz i a aquest nou disc, perquè la situació en el món de la música és alarmant. La música ha de viure perquè és medicina per a tots nosaltres… Però sí, necessitava una mica de temps per a mi i per a la meva família sense agafar avions i fer maletes. Penso que tot s’arreglarà, espero que la vacuna acabi amb aquesta bestiola”.

És conscient que cal alegria més que mai, per la qual cosa ha afegit cançons fresques i molta rumba catalana en el seu nou projecte: “He fet rumbes catalanes, a la meva manera, molt bones. La meva arrel musical ve d’aquí, del meu pare que era de Gràcia”. Una cantant enamorada de Catalunya i de la seva sang catalana: “No m’incomoda que em pregunten pel procés, al contrari! És un orgull tenir la sang que tinc. Si sóc artista és gràcies a la barreja explosiva de la sang dels meus pares. M’encanta parlar dels meus pares i m’encanta veure com se’ls estima aquí a Catalunya”.

Rosario Flores, en la imatge promocional del programa / Catalunya Ràdio

“Sou un dels meus millors públics, de debò. Quan surten les entrades per als meus concerts, de seguida me les treuen de les mans. El públic català sempre ha estat molt tendre amb mi i per això dic que és un dels millors que tinc. He treballat moltíssim per tota Catalunya i, com deia, aquest estiu començo la gira aquí així que espero que em doneu sort”, afegeix en un al·legat molt maco cap a la terra del seu pare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa