El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía publica la primera foto des de la seva nova casa a Manresa
  • CA

Rosalía i Rauw Alejandro estan enamoradíssims i així ho demostren en els seus respectius perfils d’Instagram. Aquest Sant Valentí, han estat notícia en publicar una fotografia de l’extravagant regal que la catalana ha fet al seu xicot: uns calçotets amb la seva cara estampada. Ara s’ha sabut que la parella ha celebrat el dia de l’amor a Catalunya, concretament a la casa que acaben d’adquirir a Manresa. A principis de mes es filtrava l’interès de l’artista de comprar una propietat a la seva terra, un desig que ha acabat fent realitat. Ella mateixa ha confirmat la compra amb una fotografia en el seu Instagram. Com? Compartint una fotografia molt romàntica en el jardí de La Morera, una casa modernista considerada tot un símbol de la capital del Bages.

Rosalía i Rauw Alejandro confirmen que s’han comprat una casa a Manresa | Instagram

De façana fàcilment reconeixible, parlem d’una masia que els hauria costat més de dos milions d’euros sense comptar el preu de la reforma. La propietat, de més de 2.600 metres quadrats, és perfecta per a ells tenint en compte que està prou apartada i això els garanteix la privacitat que necessita una parella formada per dos cantants exitosos mundialment. Consta de 10 habitacions, jacuzzi, piscina, sales d’estar amb llar de foc i uns vitralls ideals amb vistes a Montserrat. Tota una meravella arquitectònica que forma part del catàleg del patrimoni protegit de la zona.

Imatges de la casa modernista que s’ha comprat Rosalía | Wikimedia

La cantant internacional viu actualment a Miami, ciutat en la que té l’estudi de gravació. Ara bé, sembla que també voldria un espai propi a Catalunya per instal·lar-s’hi durant els viatges que fa per visitar la família i els amics que continuen vivint aquí. L’estrella de Sant Esteve de Sesrovires dedica molts missatges en català a la seva parella, així com també s’anima a parlar momentàniament en la llengua materna quan li fan entrevistes als Estats Units. Orgullosa de la seva terra i les seves arrels, canta en castellà però té molt més present Catalunya del que sembla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa