Rosalía presumeix de Barcelona amb bones vistes i un menjar casolà

L'actriu ha fet les delícies dels seus seguidors catalans, que l'han vist en un terrat de la ciutat comtal

Rosalía està passant uns dies a Barcelona, el que ha celebrat amb una publicació a Instagram que ha fet les delícies dels seus fans catalans. L’exitosa cantant catalana ha aprofitat la visita a la capital per preparar un dinar casolà amb Carlota Guerrero, una fotògrafa barcelonina que està triomfant amb projectes feministes molt cridaners.

Juntes han gaudit d’un migdia estiuenc en un terrat, en el que han pres el sol abans de fer un tiberi típic de la terra. Truita de patates, croquetes, amanida de tomàquets i Vicky Catalan per brindar: “Barcelona és poderosa, Barcelona té poder!“, escriu.

Rosalía presumeix de Barcelona a Instagram

Rosalía presumeix sempre que pot del seu origen català, especialment en el perfil d’Instagram que omple sempre que pot de fotografies de la seva terra. L’última d’aquesta recopilació la mostra, de fet, en un cotxe a l’entrada de Barcelona amb les clàssiques palmeres.

Els seus seguidors han aplaudit que es trobi a casa i l’han omplert a floretes. Una artista reconeguda i aplaudida arreu, però amb ganes de gaudir de casa sempre que té temps.

Comentaris

    Anònim 15/06/2021 10:15 pm
    Actriu catalana ? missatges en xarnego ? Què té de catalana aquesta mossa ? Que promociona el Vichy Catalan (cobrant, és clar) ?
      Bastant mes catalana que tú, xarnego de merda! 16/06/2021 8:07 am
      Sempre vomites merda contra Catalunya i els catalans, puto inadaptat!

Nou comentari