El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito, molt enfadada amb el seu exmarit, Amador Mohedano: “Prou”
  • CA

Rosa Benito s’ha mostrat aquest dilluns molt cauta durant la seva participació al programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco, i ha deixat que José Ortega Cano s’expliqués i donés la seva opinió sobre els conflictes familiars que s’han succeït durant el cap de setmana, però en el moment que el torero ha penjat el telèfon, ha parlat alt i clar.

Rosa Benito li ha donat la raó a qui fos el seu cunyat José Ortega Cano sobre les desafortunades paraules que Amador Mohedano havia pronunciat contra la seva germana Conchi, i a ell li ha enviat un missatge molt clar “Amador Mohedano, prou ja”. La col·laboradora del programa dels migdies de Telecinco no entén que el seu exmarit hagi d’entrar en totes les guerres i li ha demanat que calli o que parli d’ell, que té molt a explicar.

Que parli d’ell, que té moltes coses i molt enriquidores, però no ha de parlar de Conchi ni de ningú… Digues que no, es que entra a tot, que no és el seu tema… Si parlessin d’ell, entenc que es defensés, però és que no s’està parlant d’ell”, ha assegurat una Rosa Benito cansada que el pare dels seus fills estigui en totes les guerres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa