Rosa Benito estira les orelles a Amador Mohedano per la mascareta

El germà de Rocío Jurado portava la mascareta per sota del nas mentre anava pel carrer

Rosa Benito ha esbroncat aquest dimecres públicament al seu exmarit, Amador Mohedano, per com portava posada la mascareta. “Amador, la mascareta per sobre del nas, no per sota, home!”, ha exclamat l’excunyada de Rocío Jurado en veure unes imatges on el seu exmarit anava pel carrer amb la mascareta mal col·locada. Rosa ho ha dit durant el programa ‘Ya es mediodía’, de Telecinco, on col·labora i on cada dia al final es parla durant uns minuts de l’actualitat del cor.

A més, s’ha queixat al programa que la cançó que havien posat quan han acabat les declaracions d’Amador, ‘Ese hombre’ de Rocío Jurado, no anava gens amb ell. Però un dels col·laboradors del programa, Miguel Ángel Nicolás, ho ha justificat: “És perquè Amador és molt home”.

Amador Mohedano amb la mascareta abaixada | Telecinco

En el vídeo, el germà de Rocío Jurado parlava sobre les darreres declaracions de Rocío Jurado assegurant que quan la cantant estava malalta, sempre s’havia de quedar ella durant la nit a l’hospital amb la seva mare. Però tant Rosa com Amador ho han desmentit categòricament, afirmant que era Rosa la que l’acompanyava sempre durant les nits.

Alhora, Rosa ha aprofitat per defensar el seu ex, després de l’esbroncada per la mascareta: “Tinc entès que a Amador rebrà molt als següents capítols de la sèrie documental, pel museu i per altres moltes coses. Però ell està aquí i, gràcies a Déu, podrà parlar”. “Crec que Rocío Carrasco l’atacarà per totes les entrevistes que ha donat Amador i on ha explicat moltes coses”, ha conclòs.

Nou comentari