El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito se sincera i confirma un acostament amb Amador Mohedano
  • CA

Bomba en el món del cor! Rosa Benito ha confirmat un acostament amb el seu exmarit, Amador Mohedano. Després d’un mes de setembre de platja, festes i esdeveniments familiars, Rosa Benito ha tornat al programa ‘Ya es mediodía’, on treballa com a tertuliana, i ho ha fet feliç i amb la ment més oberta que mai. La col·laboradora ha gaudit d’un estiu meravellós i ha confirmat que la seva relació amb Amador torna a fluir amb normalitat: “L’he desbloquejat!”.

L’exdona del germà de Rocío Jurado té clar que la salut és el més important i en veure-li les orelles al llop amb el sobtat ingrés del seu exmarit, ha decidit canviar la seva relació amb ell. Després d’explicar com ha estat un dels estius més feliços de la seva vida, Rosa ha deixat anar una bomba que no ningú no s’esperava: Amador i ella tornen a ser amics.

Després de veure un vídeo resum de tot el que havia passat durant la seva absència del programa dels migdies de Telecinco, Rosa Benito ha volgut començar pel final i ha explicat per què no va anar a l’homenatge a Rocío Jurado en el que hagués estat el seu 75 aniversari: “L’homenatge a Rocío és el seu 75 aniversari, ella deia que fer anys era meravellós, i jo penso com ella, però no vaig ser en aquest homenatge perquè jo estava a Alacant amb el meu germà”.

En aquest sentit, ha afegit: “Si no s’hagués casat el meu germà tampoc hi hagués anat. Però no per res, ja que m’hagués encantat. Però qui havia de ser-hi eren els seus germans i sabeu que si jo hi vaig, Amador no hi hagués anat, tot i que aquest any igual potser sí que hauria anat i l’hagués portat jo de les orelles… Saps què? Que quan veus les orelles al llop, t’adones que la salut és el més important, i jo estic molt feliç perquè ell està recuperant-se, està molt bé, s’està cuidant…”.

Amador Mohedano | Telecinco
Amador Mohedano | Telecinco

D’aquesta manera, Rosa deixava anar la primera bomba de la tardor: “Tinc una relació molt bonica amb ell… L’he desbloquejat!”. Més que sentir-lo cridar als quatre vents que segueix enamorat d’ella, a Rosa l’ha espantat veure’l malalt i ha canviat per complet la seva relació amb el pare dels seus fills: “S’ha conscienciat que els metges estan per alguna cosa. I em quedo amb allò bonic, ell ho ha passat molt malament, s’ha espantat moltíssim… Ell sap que jo l’estimo moltíssim perquè és el pare dels meus fills, i és l’únic home que jo he tingut a la vida, i estic molt orgulla d’això, perquè tenim quatre fills meravellosos nascuts de l’amor”.

Ara bé, no ha confirmat si és veritat que Amador està coneixent a una altra persona o si existeix alguna possibilitat que el seu amor torni a ressorgir. De moment, se sap que Rosa ha passat un estiu meravellós, i que no ha conegut a ningú especial: “Et fa il·lusió estar amb gent, riure’t… però res més”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa