El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito aclareix si té una relació amb Luis Miguel Rodríguez, ‘el Chatarrero’, ex d’Ágatha Ruiz de la Prada
  • CA

Rosa Benito torna a ser notícia i en aquesta ocasió no té res a veure amb la seva neboda Rocío Carrasco. La col·laboradora del programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco està més maca que mai i han saltat totes les alarmes en veure-la gaudir d’un sopar romàntic de parelles al costat de l’ex-xicot d’Agatha Ruiz de la Prada, Luis Miguel Rodríguez, ‘el Chatarrero’.

Té parella? Està Rosa Benito enamorada? Fins i tot Christian Gálvez no s’ha resistit a preguntar-li a Rosa pel seu estat sentimental després de veure-la amb una cara esplèndida i en companyia de qui diuen que és un gran galant, Luis Miguel Rodríguez, ‘el Chatarrero’. Però sembla que la cosa no és tan bonica com alguns ja asseguraven i la pròpia Rosa ha negat en el plató del ‘Fresh’ un amor d’estiu.

El passat cap de setmana, Rosa Benito era enxampada sopant en companyia d’Agustín Bravo, l’advocada Teresa Bueyes i l’ex-xicot de la dissenyadora Agatha Ruiz de la Padra, Luis Miguel Rodríguez. “Això va ser un sopar de companys amb Agustín Bravo i Teresa Bueyes, que és molt amiga de Luis Miguel, vam anar en un lloc preciós de Madrid, sabíem que hi hauria premsa i ens va ser igual”, ha assegurat Rosa Benito molt segura dels seus sentiments.

“És només un titular i si hi ha fotos en alguna revista que no surtin… Ni estic enamorada ni res de res ara com ara”, ha deixat clar Rosa Benito traient de cop la il·lusió als espectadors que el seu cor tornés a estar ocupat. Respecte a Luismi, com és conegut ‘el Chatarrero’, ha coincidit amb les persones que el coneixen: “És una persona súper agradable, vaig riure molt amb ell, em va convidar perquè li agraden molts els toros, que jo no hi aniré, però m’ho vaig passar molt bé amb ell”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa 333 cagarros a agost 03, 2021 | 12:51
    M'importa 333 cagarros agost 03, 2021 | 12:51
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa