Més problemes per al fill de Rocío Jurado: presó, drogues i ingrés en un hospital psiquiàtric

José Fernando ha causat molts maldecaps al seu pare, Ortega Cano, que ara veu com el jove podria tornar a ser empresonat

L’extorero José Ortega Cano ha tingut molts problemes amb el seu fill José Fernando. El va adoptar poc després de casar-se amb Rocío Jurado, un nen molt desitjat però que arrossega molts traumes des de la mort de l’estrella. Fa quatre anys que està ingressat en un hospital psiquiàtric, d’on tenia previst rebre l’alta el pròxim mes d’abril. Aquesta setmana, però, li han notificat que aquesta sortida podria endarrerir-se perquè ara se li suma un nou revés.

El jutjat de Jerez de la Frontera l’ha cridat a declarar en un judici que podria complicar-se, segons informa El Español. Cal recordar que José Fernando va acabar la relació amb la mare de la seva filla, Michu, de molt males maneres. Ella el va denunciar per haver trencat l’ordre d’allunyament que li havia imposat el jutge i ara ell ha de respondre per aquest fet.

El seu pare estaria treballant amb un advocat per intentar que no el condemnin, el que només faria que empitjorar el seu estat ara que començava a estar millor. Per tal d’aconseguir-ho, estarien intentant parlar amb l’ex de José Fernando per convèncer-la perquè faciliti les coses al seu fill. “José Fernando ara està millor, més estable i serè amb el seu passat conflictiu enrere”, asseguren fonts properes a la família. Ara només esperen que aquesta cita judicial no perjudiqui una recuperació que li ha costat anys.

José Fernando, acompanyat del seu pare José Ortega Cano / Europa Press

Els problemes de José Fernando van començar amb la mort de la mare i el posterior cobrament de l’herència. La relació amb el pare va empitjorar i ell va abandonar la casa familiar. Va ser llavors quan va començar un estil de vida perillós: el van acusar de robatori amb violència i pertinença a un grup criminal. Va estar a presó de manera preventiva durant quatre mesos i en el judici va atribuir el seu comportament a haver consumit alcohol, cocaïna i porros.

El 2014 ingressava per voluntat pròpia en un centre de desintoxicació, però només 20 dies després era expulsat per incomplir les normes. Va ingressar en una altra clínica, però poc després va patir una recaiguda en la seva drogoaddicció. Des de llavors ha alternat estades en diversos centres, l’última l’actual en la qual ha estat quatre anys.

Nou comentari