El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La madrastra de Rocío Carrasco la deixa verda en un comunicat duríssim
  • CA

Antonio David Flores és el principal perjudicat del documental de Rocío Carrasco, però no l’únic. En l’últim capítol, de fet, la filla de Rocío Jurado no tenia bones paraules per al seu pare Pedro Carrasco. Va fer acusacions contra ell, el que ha enfadat moltíssim a la seva vídua.

Raquel Mosquera ha compartit tres fotografies a Instagram, acompanyades d’un comunicat molt contundent en el qual defensa el seu marit i carrega contra la fillastra. Unes paraules “per respecte a la memòria” del seu marit: “No consentiré que res ni ningú taqui la seva imatge pública, ja que va ser una persona maquíssima i un gran senyor. Especialment, un bon i magnífic pare, bon fill i bon marit. Em sembla indignant i d’una gravetat extrema tacar amb mentides la memòria d’una persona morta que no es pot defensar i que era una persona pública tan estimada com va ser el meu marit”.

Assegura que Rocío ha mentit en el seu testimoni: “Donen a entendre que jo era qui dirigia els mitjans de comunicació? Però quina barbaritat és aquesta. El famós i personatge públic era el meu marit. He de demanar perdó per treballar i no viure del meu marit? Em sembla superinjust. D’igual manera, també em sembla injust el que Rocío i David Flores estan patint sense tenir cap culpa”.

No contenta amb això, segueix: “Em sembla injust que a certa persona se li permeti estar assegura en un programa de televisió com aquesta nit, la innombrable, que no es mereix ni que digui el seu nom. Està denunciada per mi perquè un dia es va permetre el luxe de fer entendre que no se m’havia de fer cas perquè jo estava malament del cap”.

Un testimoni que de ben segur que no serà l’últim que ofereixi en els pròxims dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa