El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco, a punt de perdre la casa per un deute del marit
  • CA

Rocío Carrasco travessa un moment molt complicat. La relació amb la filla mai no havia estat tan trencada, mentre que l’enfrontament amb el seu ex, Antonio David Flores, acapara moltíssimes hores de televisió. Aquests últims mesos la seva situació ha empitjorat també econòmicament, el que ho fa tot encara més difícil. 

La filla de Rocío Jurado hauria endurit la batalla judicial contra l’ex precisament perquè necessita diners. Recordem que li reclama 80.000 € en compte d’impagament de la pensió alimentària, el que el col·laborador de Sálvame es nega a pagar.

Lecturas ha descobert quin és el principal problema econòmic de Rocío, un deute del marit que podria fer-los perdre el xalet en el qual viuen. Fidel es troba en el punt de mira d’Hisenda, que li reclama gairebé 150.000 € per l’impagament de l’IRPF del 2015. Ha de pagar aquesta quantitat o podrien embargar-li la casa en la qual viu amb Rocío. 

Rocío Carrasco, a punt de perdre la casa ‘Lecturas’

A això cal afegir que Rocío Carrasco encara no ha pagat l’impost de successions de l’herència de la mare ni el deute generat d’un altre impagament a Hisenda. De moment aquesta bola li ha provocat l’embargament d’un terreny i d’uns béns a Chipiona. No ajuda que el musical sobre la seva mare hagi hagut de suspendre’s temporalment per la crisi de la Covid-19…

Una situació insostenible que podria tenir conseqüències molt greus en cas que no aconsegueixin aquests diners. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa