El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco s’assabenta en directe de la traïció de la seva família
  • CA

Rocío Carrasco va prometre que revelaria per què no es parla amb la família materna i ha complert. En el programa d’aquest divendres, la filla de Rocío Jurado ha aportat proves que demostren que els seus familiars més propers van trair-la de la pitjor manera. Tots ells eren coneixedors dels maltractaments que rebria per part del seu exmarit, d’Antonio David Flores, però haurien arribat a un acord per negar la versió de Rocío. Amb quin objectiu? Evitar que el pare dels seus fills anés a presó. Pot semblar lícit, però dir davant d’un jutge que la teva neboda menteix per ajudar algú que l’ha tractat malament? L’especial de Telecinco anomenat Los papeles de la Rota ha deixat en molt mal lloc els Mohedano, que es queden sense arguments ni justificació possible.

La protagonista s’ha mostrat molt contundent: “Em vaig anar adonant que són així, que són capaços de vendre la seva ànima al diable sense cap motivació. En família pots tenir un malentès i no passa res perquè, al final, és la teva família. Ara bé, en aquest cas parlem d’un odi acarnissat”. Els problemes haurien començat quan Rocío Carrasco i Antonio David van iniciar els processos per aconseguir la nul·litat matrimonial. Allà, Ortega Cano i Gloria Mohedano van confirmar en la seva declaració com a testimonis en el Tribunal Eclesiàstic de Sevilla que Antonio David estava fent viure un infern a Rocío. Per què ara neguen tot això? En el programa, el director de Lecturas va revelar-li a Rocío la causa: “Jo sé la coartada, el que ells fan servir per negar la teva versió. Jo sé que ells han pactat negar la teva veritat perquè no volien que el pare dels teus fills anés a presó. A més a més, creuen que el teu vincle amb els teus fills s’ha perdut i que ara s’ha de preservar el vincle dels nens amb el seu pare”. Ella, agraïda per la informació, es mostrava decebuda: “Em demostra que la seva sang no té a veure amb la meva”.

I d’aquí, a emetre per primera vegada les al·legacions que va fer Rocío Jurado en el Tribunal de la Rota per defensar la filla. Ella hauria estat l’única que va dir la veritat sobre la situació: “Antonio David no feia cas a la meva filla i lligava amb altres dones quan ella estava embarassada. La deixava sola, no la portava en cotxe als llocs que necessitava. Un dia, la meva filla va desmaiar-se a sobre meu perquè estava molt aclaparada. Ell té una doble vida i sempre ha estat malament amb la meva filla. No hi ha hagut afecte ni fidelitat per part seva. Jo he vist la meva filla patir molt i ell es mofava d’ella. Ell no es comportava com un marit, la maltractava psicològicament i no era fidel”.

La situació devia ser insostenible, tenint en compte que Rocío va dir tot això davant d’un tribunal. Antonio David Flores no queda en molt bon lloc, com tampoc ho fa la família Mohedano. És molt greu haver traït la seva neboda d’aquesta manera i haver continuat amb el pacte de negar la seva versió tots aquests anys. Ara caldrà veure com es justifica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: blup a febrer 19, 2022 | 11:48
    blup febrer 19, 2022 | 11:48
    Un maltractador declarat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa