El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco revela l’episodi més cruel d’Antonio David: “Va aprofitar-se de la malaltia del meu fill”
  • CA

Rocío Carrasco ha reaparegut públicament aquest dimecres abans de l’emissió del següent capítol del seu documental. L’objectiu era comentar què hi ha de cert darrere de l’última denuncia interposada per Antonio David Flores, qui l’acusa de no pagar la manutenció del seu fill petit. Ara que el nen té 18 anys, el faran anar a declarar en contra de la mare i això podria suposar la ruptura definitiva de la seva relació. Rocío ha acusat el seu exmarit d’aprofitar-se del seu fill, que recordem que pateix una malaltia mental, però deixa clar que no perd l’esperança de tornar a veure el seu “enano“.

“Tot el que estic fent és perquè la gent entengui que aquest ésser l’únic que ha fet és guanyar diners a costa d’acabar amb la meva vida, no simplement d’explicar-la. Ha viscut de mi durant 20 anys i ha guanyat cinc milions d’euros. Tot el que ha fet, les amenaces i els insults… Ha intentat fer-me embogir, però no ho ha aconseguit. El que sí que ha fet és provocar-me un estat d’ànims depressiu, amb molta tristesa, plors i crisi d’angoixa. No puc dormir bé ni tan sols amb pastilles. Em fa vergonya sortir al carrer perquè m’ha desmerescut com a persona i com a dona”, reconeix.

Rocío Carrasco intervé en directe al programa / Telecinco

I d’aquí ha treure a la llum un acte d’Antonio David Flores que demostraria que s’ha aprofitat del fill en moltes ocasions: “El 2017 vaig demandar-lo per impagament de costes judicials i ell va dir en el judici que li havien fet unes fotos compromeses a Màlaga i que el fotògraf li va donar l’opció de guardar-les en un calaix a canvi de fer diversos reportatges sense cobrar. Aquests van ser un de fotos “tendres” amb el nostre fill i una entrevista en la que ell deia que va pensar que moriria quan va néixer el nostre fill”.

“El que estava fent aquest desgraciat era parlar de la malaltia del meu fill i dels problemes que té. És tan covard que perquè no surtin fotos seves, posa per davant el fill i no té pietat ni consciència. Per què parla de la malaltia del seu fill? A mi m’haurien de matar i trepitjar-me el cap per fer alguna cosa així. Un pare meravellós no parla de la malaltia del seu fill”, etziba en una intervenció que farà parlar molt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa